9

Анонимен

преди 8 години

Изобщо може ли някой в тая държава да направи нещо с тока. Освен да обявяват през два-три месеца, че тока се дига.

8

Анонимен

преди 8 години

А, за колко продаде Костов "Лукойл" ? За колко продаде БГА "Балкан" ? За колко продадоха "Кремиковци" ? Този номер - "комунистите са виновни" вече е изтъркан. Измислете нещо ново ! Новият световен ред и неговия самопровъзгласил се "световен елит" командват в България вече 25 години.

7

Анонимен

преди 8 години

Тия нали уж бяха независим орган. Защо продължават да играят по свирката на Банкянския Кратун.

6

Анонимен

преди 8 години

Много моля ДАНС да разсекрети дело кой фъфлещ Реформатор е продал Ел.Материали от Пернишкото Енерго и си е дялнал едни 20МИЛИОНА лева с висш служител от ЧЕЗ.ЕК и Брюксел да разследват бивш кмет на Габрово сега министър от ГЕРБ как и колко пари са усвоени-ОТКРАДНАТИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ от фалшив проект за ВИК на Габрово на стойност 256МИЛИОНА лева

5

Анонимен

преди 8 години

Според мене КЕВР трябва да се прекръсти на КЕВ, т.е. думата регулиране да отпадне, защото нищо не регулират. Комисия за енергийно и водно - другата дума всеки може да я постави, както си желае.

4

ha

преди 8 години

как така е излязла подобна новина, простите хора да разберат за милиардите потънали там.... пък нека сега да се избиват с нови цени на тока.

3

Анонимен

преди 8 години

До 1:Е, как за чий?!Ако все още обитаваш те тукенка, би трябвало вече да си се досетил! :)

2

Анонимен

преди 8 години

ВЕИ-мафията отново си има КЕВР. Преди беше ДКЕВР, сега е само КЕВР, но пак си е същото.Да не забравяме и при чие управление през периода 2010-2012 бяха присъдинени ударно 240 ГБ мощности. Да си спомним и за една банкерка с име на Цвете и възлюбеният й пожарникар, който отново командва Държавата, все едно че му е бащиния.

1

Анонимен

преди 8 години

Тогава за чий е този кевр?