29

Анонимен

преди 8 години

На всеки му трябва малко алкохолец. Разните ентелегентни джентълмени с *** и бомбе дето пият чай с бисквитка и са на комуникативно ниво *** на дърво - не ме интересуват. Всеки като пийне влиза в някакъв филм - един се смее, друг се качва на черешата, трети събира трохите под масата ... кой колкото и как може ... майсторлък. Алкохолът бил вреден ... ок. То и водата вече е вредна, дори и минералната, а за въздуха да не говоря. Абе, ай наздраве, яжте си салатката и тва е :)

28

Анонимен

преди 8 години

"тази група най-често не помнят какво са вършили и попадат в ареста заради неприемливо поведение. В нея попадат 23 процента от изследваните, като две трети от тях са жени."И заради такива парцалеси уволняват полицаи?

27

до bebok

преди 8 години

А за мен това е просто различно преживяване, друга гледна точка и състояние на съзнанието, което ми е интересно да изследвам, не го приемам като слабост, по-скоро любопитство :) Особено когато по никакъв начин не позволявам това да ми влияе на живота или ежедневните ми дела :)

26

bebok

преди 8 години

Аз пък не се нуждая от алкохол или от цигари,да не говорим за наркотици. Тези "протези на радоста" са само за слабаци.

25

Анонимен

преди 8 години

Е мен ме кефи да си пуша трева, нищо друго не ми харесва и не употребявам, нито ми се отразява добре на организма, когато искам да направя главата канабиса ми пасва идеално, и това ме прави наркоман според вярванията и убежденията на обществото, ненормален, сбъркан, с проблем, хаха, а тютюна и алкохола се приемат за нещо мн естествено, напълно натурално е, а те са по-токсични от тревата, иначе за затъпяването ако не четете и не развивате ума и съзнанието си, и без дроги ще сте си затъпели.

24

bebok

преди 8 години

А колко книги тази баба прочела през живота си? Къв е кефа,да живееш дълго,но да си ***?

23

Анонимен

преди 8 години

Умерено ако се пие даже е полезно.Даваха скоро една баба на 100 години и си пие по 50 гр. ракийка преди ядене и над 100 ше кара...

22

Анонимен

преди 8 години

Не виждам нищо лошо в това че жените пият много -като имат скапан живот, мъж-прасе, проклети деца, *** работа и т.н трябва да си избият всичко по някакъв начин. Аз лично не съм от тях, затова си пийвам понякога биричка, умерени количества твърд алкохол , но доста рядко и намирам удоволствие като чета Хемингуей, а не като пия колкото него.

21

гери

преди 8 години

женският алкохолизъм не се лекува

20

bebok

преди 8 години

Гадно е когато мъж пие,но да пие жена-в пъти е по-гадно.Иначе който пийва всеки ден,вече е алкохолик.

19

до 17

преди 8 години

Може и да има на прахчета такива вече :Д

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен17 nqma da ima kafqvi akuli v samo baseinite ami po ulicite

17

Анонимен

преди 8 години

az sam za gmo treva s gen na pelin 2in 1

16

Къркандела

преди 8 години

Абе аз по принцип не пия, обаче кат гаврътнем две бири и ставам друг човек. А тоа другия човек как пие не е за разправяне. Порка като Хемингуей, ама става ем професор ем Хайд:)

15

Анонимен

преди 8 години

Вярвайте в каквото искате, аз ви казвам истината, алкохола е по-зле от тревата, скапвате си организмите, особено като се размазвате от пиене, от едно напушване нищо ти няма след 3 часа, никакви последствия, вие си знаете, те ви лъжат, вие си вярвате, гмо също е перфектно за тялото ви, за днк, нали знаеш, хапвайте.

14

Анонимен

преди 8 години

Мн си ***, наистина не се разболявам!

13

Анонимен

преди 8 години

12Така са те зарибили, че даже вярваш в неразболеваемостта си, понеже пушиш трева. Е па такава глупост отдавна не бях чел.

12

Анонимен

преди 8 години

Алкохола е за нищо, по-добре пушете трева от време на време и не пийте въобще ако искате да имате имунна система, която като пуснат новите вируси на свобода не се разболява, знам че няма да ми повярвате, но е мн по-безвредна история, след това тялото по никакъв начин не усеща каквато и да е токсикация, все едно нищо не си взимал. Да не говорим, че влиянието на алкохола прави употребяващите изключително *** и безотговорни докато са пияни, че и след това, а онова за тревата са фалшиви легенди.

11

az

преди 8 години

Аз па си пием уникално... не влизам в разни групи

10

Алко-експерт

преди 8 години

Хм, не е правилно изследването защото понякога след едноседмичен маратон в баровете, изпиването на шише водка почти не променя настроението. Изражението си остава леко усмихнато с влажни от любов и умиление очи. Но когато твърдо си решил да се откажеш от ракията и изкараш няколко дни на сухо, 100 грама гроздова те удрят като тухла в главата и започваш да ръкомахаш като Андрей Райчев. Поради това трябва да се поддържа ежедневната необходима концентрация на алкохол в кръвта за да не се излагаш и да ти е хубаво.