26

Що било

преди 8 години

тя с усмивка издъхнала и му говорела че го обича пък и той така:-\. Нещо с бели конци съшита история ми се вижда.

25

Анонимен

преди 8 години

""Имал е много съдебни дела, заведени срещу него, от които Скорчев-старши го е измъквал""...значи и татото е ясен.Може и да не е бил лош лекар ама щом е помагал на тоя престъпник да е на свобода е ясно ,че си е бил *** и той.Спестете си тъпите къф добър доктор бил и на колко хора помагал.А колко зло и колко хора е разплакал като е уреждал тоя престъпник да е на свобода?Късно се е гръмнал трябвало е 20 години по-рано.

24

?

преди 8 години

Защо е написана тази статия- ОДА за този УБИЕЦ-ТЪРТЕЙ??Има ли нормален човек, който да си ГУБИ времто , за да чете ХЛЕНЧЕЩАТА ВЪЗХВАЛА на НЕНУЖНИЯ боец ММА??? Ще иска смъртна присъда- ако излезе от затвора- НЯМА татко, жена, баба да ГО ИЗДЪРЖАТ!! Ненужно е това същество. То не ечовек- боец ММА. Срамота! Дърт мъж, а не работи да си изхранва прехраната. Гадост. Не са нужни на никого такива хора.

23

Анонимен

преди 8 години

През февруари 2014 година бабата издъхва... младото семейство продължава да тегли пенсията на бабата с пълномощно. Успяват да изтеглят около 45 000 лева.-------------Алооууу, днес бг-то, за *** ли ни вземате?Така излиза, че пенсията на бабата е над 2.500 лева !!!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Горката жена, да се подлъже да вземе за мъж анаболен ***. Видяхте ли го на какви пъпки е? Като се издуят и психиката им е на ръба, избухва за най-дребното. Да я наръга 17 пъти, как ви се струва? ***!!! Да гние сега.

21

mimoza

преди 8 години

До АнгелМи и аз тва разправям, *** тука много трият! Не ги ли заболяха ръцете се чудя!И теб ша те затрият... *** сега са обедна пичивка...

20

Факт

преди 8 години

Нормален бил, как пък не!Всеки, който употребява "анаболи, стероиди и ефедрин" не е нормален.

19

Анонимен

преди 8 години

Да има много ненормалници в България.Психически увредени хора с купища комплекси доста агресивни и зли.С липса на закони и адекватни действия на полицията това е рецепта за нещастие.Във всеки жилищен блок има поне по няколко такива от мъжки или женски пол дето всяка вечер и нощ са готови с мизерията която само и единствено могат да правят.В нормалните държави такива индивиди се арестуват осъждат и прекарват все по-голяма част от времето си в различни видове затвори.Но БГ не е нормална държава.

18

Ангел от Мойсей

преди 8 години

До mimozaПА *** СИ Е...

17

Алитерат

преди 8 години

Кога кла жена си - ХРАБРЕЦ ...Ама кога той да се ,,резне,, го хванало шубето ! *** СТРАХЛИВ ! Като иска да се убие,кой му пречи???

16

Луд

преди 8 години

WTF?!?? Тоя чува ли се какви ги говори? Нормален бил! Но по-добре, че са го признали за нормален, защото в противен случай ще го пратят уж да се лекува и скоро ще го пуснат на свобода да си шета както става обикновено с психичноболните.

15

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Малко сбил бабата в деня в който тя е починала - Слочаенос?Обича жена си, затова я убива, но не може да се самоубие, щот много сложно.С две думи най-обикновен луд за психодиспансера.

14

mimoza

преди 8 години

Добре! Щом не давате да напиша, че тоя е из...д, тогава ще напиша, че еПИЧ!!!Пък другите да се сещат...

13

Анонимен

преди 8 години

Всеки е луд малко или много. "Нормален" не знам точно какво трябва да значи :)

12

Pin

преди 8 години

Изпълнете желанието на човека!

11

Анонимен

преди 8 години

Еми да пробват да му приложат електрическия стол. Ако и там оцелее, тогава ще го призная за безсмъртен!

10

Анонимен

преди 8 години

А иначе селото е ПоручЕк Гешаново и тоя и жена му подаряват животи... Борянка не е закусвала и яде букви :)))

9

Анонимен

преди 8 години

Абе какво три дена ни занимавате с някакъв откачен убиец?като иска смъртно дайте му!!

8

Анонимен

преди 8 години

тоя е по-луд от японеца, който преди години изяде приятелката си от любов.

7

до 8

преди 8 години

Хон(г) Гил Дон(г)!