10

Анонимен

преди 8 години

Ohi-мохи,лапнаха 86млрд,които няма да връщат,само нео либерастите реват:ах,колко им е лошо,видяхте ли?(а майките им висшистки,ще продължават да чистят *** на полуграмотни гръцки бабички)

9

Чоко

преди 8 години

Щяло да има чиновническа стачка. Дали някой ще разбере. Така или иначе си седят в климатизираните офиси и нищо не правят.

8

До gruber

преди 8 години

Само не разбрах защо толкова се радваха и скачаха по площадите...Амчи ако дадат на *** 86 млрд. евра, няма ли да има радост? Е, това няма как да стане. Назе ни дават за пример - гладни, мизерни, но верни роби! Бай *** днес е пример за идеалния слуга...Повече не ни и трябва!

7

Момо

преди 8 години

Както се казваше в оня виц: Е не мина...

6

Анонимен

преди 8 години

Меркел се опитва да българизира цяла Европа.

5

Анонимен

преди 8 години

Много жестоко наказаха маляците - с нови 86 млрд евра. Мачкай, Германия,"драг нах остен", пък после ще му мислим.

4

Анонимен

преди 8 години

Дано се оправят завалиите, че и ние цоцаме от тях.

3

Анонимен

преди 8 години

Икономията - майка на мизерията. Не знам защо си крият главите в калта тарикатите в Брюксел. Кризата не е на Гърция, а на ЕС. Няма ефективно производство в Европа, на всеки пазар половината стоки са китайски. Германия унищожи икономиките на Южна и Източна Европа. Явно наглите дойчовци смятат да налагат алчността и простотията си както през войните .По-старите българи помнят - "*** пази граница, дойчо *** баница" - когато мизерното Царство България кредитира 20 млрд малки -опростени 1953

2

анонимен

преди 8 години

може да са циркаджии,но живеят по добре от нас,а ние се молим поне тях да стигнем,те подържат 110,000 армия имат 3 подводници,високи заплати,високи пенсии,а къде сме ние с ГАЙДИТЕ

1

gruber

преди 8 години

Само не разбрах защо толкова се радваха и скачаха по площадите след референдума преди 2 седмици, след като пак приеха условията на кредиторите ? Циркаджии !