21

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се спират от движение всички МПС, които правят димна завеса след себе си. А те напоследък са много.

20

Коко

преди 8 години

Трошка е подарената от баба ти кола. Журналисти ***....

19

Анонимен

преди 8 години

До василевТЪПАК,МНОГО ЛИ Е ТРУДНО ВНОСИТЕЛИТЕ ДА КАЛКОЛИРАТ И ТАЗИ СМЕТКА

18

Анонимен

преди 8 години

Да ви вдигнат всички там горе

17

Анонимен

преди 8 години

С колко тона годишно се увеличиха вредните емисии, от както караме на фарове през деня? Нещо което е напълно излишно,не помага ,даже вреди .

16

Кратун

преди 8 години

Ако изгасим фаровете потреблението на гориво ще намалее с тонове на час в национален мащаб. ...

15

ДО 12

преди 8 години

ШЕ СМУЧА АЗ ,КАТО ВИ ИЗПРАВИМ ДО СТЕНАТА ВСИЧКО БЪЛГАРОУБИЙЦИ,ЩЕ ГО ЗАСМУЧИШ ТИ АК-47 ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА НАЛИ ТАКА ЗАПЛАШВАШЕ ИДОЛЪТ ТИ МАФИОТ ЕДНО МОМЧЕ ПО ТЕЛЕФОНА ИМА ГО НА ЗАПИС КАК ЩЯЛ ДА ГО НАМЕРИ ГНУСНИЯ МАФИОТ И ЗАПЛАШВА.КОЙТО ПОДКРЕПЯ ТОЗИ ФАШИСТ ИМА ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ИЛИ Е МАЗОХИСТ И МУ Е ПРИЯТНО ДА ГО ТЪПЧАТ.

14

Войвода

преди 8 години

Ама ей сега се юрнаха всички да взимат коли под 10г. да спестят 10лв. екотакса.Политиците ни са по зле и от ония къде си намушкал съпругата и заровил баба си...

13

gfgf

преди 8 години

До МенЧовече в кой свят живееш?Кои нови коли не отговарят на евро 5 и 6? Даже дачия не можеш да си купиш вече с евро 5 понеже са евро 6

12

Салахадин

преди 8 години

Аз вик казвам ,че всичко тръгва от "ФАРОВЕТЕ" ама само умните ме разбраха.В тази въръзка понеже за екология било да питам:Кои двигатели са по вредни?Старите карбураторни и моноинжекциите или новите с директно впръскване?Приятен ден ,роби!Хах, за екологията било викат!!

11

МРАВКА

преди 8 години

НЕ СА ЗАГРИЖАНИ КАКВО ДИШАМЕ АМИ НИ МАРОДЕРСТВАТ КАКТО СИ ИСКАТ.КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГНЕМ КАТО ЕДИН И ДА ПОМЕТЕМ ТАЯ ПРЕСТЪПНА ПАСМИНА КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. НЕ ГО ЛИ НАПРАВИМ ТЕГЛОТО И ГРАБЕЖА ЩЕ СТАНАТ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМИ.

10

василев

преди 8 години

Много лесно се оправя тая работа.Борисов да задължи вносителите да си плащат екотаксата още при вноса.Това трябва да си е за тяхна сметка,а не като им купуваш *** и ти да им плащаш.Тогава ще останат само няколко автокъщи и ще внасят по-нови коли,а не както сега,които имал 3000 евро,станал вносител на коли,които са стари и сдухани.

9

Анонимен

преди 8 години

Екотаксата: Обем на двигателя + година на производство + вид гориво.

8

Kamen

преди 8 години

Тия сериозно ли си мислят, че като променят екотаксата със 7лв ще променят нещо? Да вземат да затегнат техническите прегледи по-добре, че аз май не съм чул някой в България да е сменил катализатор.

7

Анонимен

преди 8 години

БОРИСОВИЯ БОРИСОВИЯ БАНДИТ НЕ СЕ НАЯДЕ,ФАШИСТА ДОЛЕН.ТАКИВА ГАДОВЕ САМО НАРОДЕН СЪД ГИ ОПРАВЯ.

6

знайко

преди 8 години

до Василев 5щом си тука аз съм по спокоен,ако и Агентите ти са тука значи всичко е ОК

5

Анонимен

преди 8 години

Тия пък не се наядоха - да им приседне дано!

4

Св

преди 8 години

И какво излиза, гледаш си някоя "супер запазена, нов внос, като нова" колица за 3-4 хил. лв (колкото са 90% от колите в автокъщите, отиваш в КАТ и даваш още 275 лв ЕКОтакса, още 200 лв застраховка, 200 лв каско, прегледи рег. номера, нотариус, 20 лв на служителката да те пробута по - бързо, на прегледа да почерпиш че нещо все не е наред и тя излиза 6000 лв с първоначалното обслужване. А над 6000 вече си е под 10 год. кола регистрирана ...

3

Румбо

преди 8 години

Пълен произвол са тия такси,както и цялостната политика!Абсурдно е да се очаква,че народът ще се юрне да купува нови коли след тези мерки!Нова кола под 15 000 няма,а тези пари са непосилни за 80% от населението!Ами застраховката е мин. 600лв годишно,а без нея не може.Освен това новите модели се "издухват" още на 150-200хил. км,което значи 5-6 години.Не е ли по-добре да се затегнат прегледите и да се въведе мобилен контрол на изгорелите газове?Само колите бълващи син пушек да се проверяват-стига

2

Анонимен

преди 8 години

Е как да се борят със сивия, като те са този сектор.