31

Анонимен

преди 8 години

тия *** от протестна мрежа краварски *** - нещо много ги заболя като разбраха че се разплита истината за банката ктбявно доста хорица от сегашното правителство са в кюпавсичките ни беди са от краваршингтонкраварите намерят ли *** веднага ги засилват в кланницата

30

Анонимен

преди 8 години

Абе, кой предложи и назначи Цацаров??? Ами Искров??? Ами Ало Ваньо??? Ами Цветанов-слушалката??? Ами Дянков-Гестапото???

29

M

преди 8 години

Ей добре, че има и такива неща, да могат форумните *** да заработят за морето. Че иначе скръб и мизерия майка...

28

Анонимен

преди 8 години

Дежурните от Гротестна мрежа ! България не е собственост на ,,Америка за България ,,и Гротестна мрежа .

27

swet

преди 8 години

Гледах една "национална" телевизия и си "умрех от смех"! Заглавието беше, че "хиляди" протестират срещу Цацаров, а репортерката уточняваше, че 300 човека се събрали пред Съдебната палата. Не че Цацата е цвете, ама платените, жалки, отреплести "соросоидчета" са още по- отвратителни и немощни!

26

Анонимен

преди 8 години

Кога ние ще работим за държавата.....незнам..........предатели, подкупници, продажници, сметкаджии

25

непукист

преди 8 години

Ха-ха превели са им сумите по сметките и ето ти протест пък и времето е подходящо.

24

Анонимен

преди 8 години

Другарко Кунева, ..."протестърите - по поръчка" също имат личен живот ... също искат да отидат на море ...пуснете ги малко в отпуска.

23

М да

преди 8 години

Борба на едната мафия срещу другата

22

Анонимен

преди 8 години

Другарко Кунева, ... вместо да пращате "протестърите - по поръчка" за щяло и нещяло, по-добре обяснете на хората що за реформа искате да правите, току виж сте получили истинска подкрепа.

21

Анонимен

преди 8 години

Цацаров е приятел на Пеевски а Борисов де иска да ге разваля отношението с мафията и БСП.Игрите по кражбата на КТБ етяхна спецялност

20

секретно

преди 8 години

ЦАЦАТА--ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК , ЗА РУХВАНЕТО НА КТБ и ИЗТОЧВАНЕТО Й ОТ РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ФИРМИ НА ГАЗПРОМ!С ТЕЗИ ПАРИ--ПОКРИХА "РУХВАНЕТО НА "ЮЖЕН ПОТОК", за да няма НЕУСТОЙКИ!!

19

bebok

преди 8 години

Ako davat 100 leva+pizza, utre sym na protest!!!

18

Анонимен

преди 8 години

ЦАЦАТА---"ПОРЪЧКОВИЯ ПРОКУРОР"!ОСТАВКА!!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

На Протестна мрежа е ясно кой площа. А на другите кой плаща? В днешно време всичко се плаща, вече и протестите откакто Рапона плати да срине Ореха. Това вече е платена професия.

16

Нема ,лабавооооо....

преди 8 години

Реформа ,трябва да има --И ЩЕ ИМА...!!!?ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!

15

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА--

преди 8 години

---ПОСЛЕДНИЯ РУБЕЖ , НА ЧЕРВЕНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ОЛИГАРХИЯ В БЪЛГАРИЯ!!...КОЛКОТО И ДА СЕ БРАНИ -----ЩЕ РУХНЕ , НАКРАЯ...!ТАКАВА КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА --НЕ НИ Е НУЖНА!ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

МРАВКА

преди 8 години

ЗАЩО ВИНИТЕ ЦАЦАРОЯ ЧЕ НИКОИ ОТ ГОЛЯМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВЛАСТА НЕ Е ВКАРАН В ЗАТВОРА? ТОИ ГЛАВНИЯТ ПРЕСТЪПНИК ГО НАЗНАЧИ НА ТОЯ ПОСТ С ТАЗИ ЦЕЛ,ДА НЕ ЗАТВАРЯ НИКОГО ОТ ВЛАСТА.

13

Анонимен

преди 8 години

Реформа няма да има никога в Съдебната система Защото Съдебната система не трябва само да служи На Висшите Еталони на ВЛАСТА А НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО СЕ НАМИРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА ЗАКОНЪТ ТРЯБВА ДА Е ЗАКОН КАКТО ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО ТАКА И ЗА ТЕЗИ КОЙТО СЛЕДЯТ ЗА НЕГОВОТО СПАЗВАНЕ КАКТО ДОБРЕ РАЗБИРАТЕ ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ И ДЕСНИ ПАРТИЙ НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ВИДЯТ ПРЯКО ОЩЕТЕНИ ОТ ТОВА КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ВИ УБЕДЯТ В ПРОТИВНО

12

Doko

преди 8 години

Ба *** винаги е бил и ще си остане един *** и *** и нищо повече. Няма такъв екземпляр другаде-ненавистта, омразата и злобата ще го унищожат.