7

моля уточнете

преди 8 години

Кои хора? И на кого го казват? Без уточняване на тези детайли, тестът е безсмислен...Михаелаааааааа напъни се малко, па намери някой стойностен тест- стига чете Космо!

6

ha ha

преди 8 години

"Няма значение какво говорят хората зад гърбът ти, въпросът е, когато се обърнеш, всички да замълчат"

5

Анонимен

преди 8 години

Добри коментари са написани по-долу, но за съжаление, у нас, в наше време, клюкарско-махленският манталитет е характерен за повечето хора. Много са и онези, които се поддават на внушенията на клюкарите с акъл на простовати и злонамерени махленки.

4

Анонимен

преди 8 години

Жалка история. Особено ако шефът ти е обсебен от клюките и съди за хората по това кой какви интриги плете по техен адрес! Жална ти майка в такъв случай! Щото не е виновен толкова този, който яде баницата /клюкари/ - свестните ще го разберат колко струва - а който допуска разпространението на клюки и с мълчанието си ги насърчава!

3

Анонимен

преди 8 години

Именно! Да не говорим колко струват хората, които отдават толкова голямо значение на това кой какво говори, че и тестове пускат по темата. ПФУ! Евтини клюкари!

2

Анонимен

преди 8 години

След като го говорят зад гърба ми, вместо да ми го кажат в очите, значи не ме интересува мнението на тези мишоци. Освен това не живея за мнението на останалите.

1

Насо

преди 8 години

Интересен тест, направих всевъзможни комбинации от отговори на въпросите и резултата беше един единствен хахахаха