23

комуна

преди 8 години

До П.ПетровФакт е че най-заклетите комунисти станаха олигарси.Лявата БСП е препълнена с бесни капиталисти.

22

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 41,Хубавият пазар е платежоспособния, а не бедния. Платежоспособния пазар е по-динамичен и възвращаемостта е по-голяма. На бедния пазар цените са високи, оборотите и печалбите ниски. "Разкостването" в България го направиха родните ни комунисти, от алчност и некадърност, 90% от уж чужди фирми са всъщност офшорки на родни комунисти и доверени ДС агентиДо Анонимен 37,От 1917 капитализмът все загнива и изчерпва, ама колкото повече загнива, толкова по-сладък става. Прекомерната социалност на "капитализма" в Европа е проблема, води до мързел!

21

Ангелов

преди 8 години

Защо се говори за съкращения пенсии, заплати и приватизация на държавно имущество,а не са говори за намаляване на вонните разходи и огромният военноморски флот? Ами да дадат на НАФТО военоморския флот и новите,платени през последните няколко години въоръжения и гръцкият дълг ще подни под 100 процента.

20

ЗАЩО ТАКА СТАНА

преди 8 години

Едно нещо се ПРЕМЪЛЧАВА много усилено---НАЛИ в последните години кредиторите на Гърция са имали същите условия за икономии-и въз основа на това са давали пари.Къде тогава са били тези Евро-комисии и тези Евро-икономисти?-не са ли виждали че гърците не изпълняват условията?Не са ли разбирали умните глави в Брюксел,че това е омагиосан кръг-заеми-дългова-пак заеми-пак дългове...ИЛИ са си мълчали,защото ще се "очерни"лицето на Е.С...НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА...И ...РИБАТА ЗАМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА

19

Анонимен

преди 8 години

Бавят топката. В това време съседите ще похарчат каквото е останало. Ще са принудени да сложатна масата за продан печелившите дейности и разкостването ще започне. После знаем. Конкурентите купуват и закриват. Остава само пазар без проидводство. И мизерия.

18

АНТИ

преди 8 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА СЪДБАТА НА ГЪРЦИЯ!

17

ставри

преди 8 години

Тая игра гърците я играят не за първи път-гласувт закони впарламента,но не ги прилагат на практика.И сега ще е така.Европа не помни ли това,или не иска да си спомни(и ако това не е корупция)

16

Анонимен

преди 8 години

Капитализмът се изчерпа, както социалицма навремето - и си отива! Какво идва- не е ясно. Но няма да ми липсва скапания примитив.

15

V. Katsolanis

преди 8 години

До elini na SAPUNinternet ninja - mongol ! hvasta put po volga i stiga v Altai = vkasti

14

V. Katsolanis

преди 8 години

До изнервенne me sram zasto da me sram ? Az raboti za zivee ne zivee za raboti i zasto trabva plasta za zivee ?

13

ЕВРОБАНКА ИМА ЛАЙНА.

преди 8 години

До ВихърАМИ ДА,ГЪРЦИТЕ БЪРЗАТ ДА ИЗМЪКВАТ ОТ ЕВРОГЕЙСКА ЗОНА,ЗА ДА НЕ ИЗЛАГАТ МНОГО ЖЕСТОКО ПРЕД СВЕТА.НАЛИ ИСТОРИЯ ВСЕ ПАК СЕ ПИШЕ,ВАЖНОТО Е ГЪРЦИЯ ДА НЕ ПРИСЪСТВА В ТЪПИЯТ СЪЮЗ.БРАВО НА ГЪРЦИЯ! АЗ ЛИЧНО ДА СЕ НАДЯВАМ,ЧЕ ПРОГНОЗАТА ЩЕ СБЪДВАТ ТОЧНОООО! )))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевМНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! ХИХИХИХИХИХИХИХИ ПОНЕ МАЛКО ДА ИЗВЗЕМЕМ ХИТЪР УМ ОТ ГЪРЦИТЕ.

11

Анонимен

преди 8 години

не ги мислете гърците, боли ги фара че банките са им затворени като всеки си има стабилни спестявания в банките в евро.. Европа прави единственото възможно нещо да ги стресира и това е да не им дава евро банкноти (ликвидност), това по никакъв начин не поражда паника сред самите гърци само им създава временни неудобства да не могат да работят в кеш.

10

:)

преди 8 години

*** се ядосва, че тъпите приказки на Боко отново се оказаха лъжа. Няма да им пращаме помощ на гърците, няма да идват гръцки прислужници и гърците пак ще са 5 пъти по-богати от нас. Ганьоооо, пак си прееб... прецакан. Ама не се бойте, ***, Тиквата пак ще ви разкаже приказка и пак ще заспите като къпани.

9

Анонимен

преди 8 години

Който е против хитрите гърци не е в час!Акъл трябва да взимаме от тях,а не да ги мразим!*** такива!Хората ни дават пример как да цицаме,а вие злобеете?!***!

8

Анонимен

преди 8 години

Боли ме фарът за Византийците!

7

7

преди 8 години

За това им е платено, за това пишат. А Гърция е супер. Вчера се върнах и след няколко дни заминавам пак.

6

Вихър

преди 8 години

Прогноза:1. Гърция излиза от еврозоната2. Еврозоната се разпада3. ЕС се дели поне на две частиЗАПОМНЕТЕ ТАЗИ ПРОГНОЗА!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Не ви ли писна да пишете едно и също ?

4

сценарист

преди 8 години

1-европа отпуска заем2-гръцкото правителство раздава парите,бонуси,15-та заплата/изпира парите/3-гърците се кефят че имат много евраки и всичко внасят в банките,все пак нема 30000 да са в къщи я4-гръцките банки/аналог на пирамидата ктб/ раздават парите на наши фирми5- идва момента когато нема евраки и следва фалит или нов заем/ако има кой да даде/