10

Анонимен

преди 8 години

До Василевза оста Техеран-Москва-Дамаск всички знаят, особено тези дето участват в остта!И сега по остта свободно ще почнат да се придвижват горива и оръжия и надали ще има кой да я скърши. Въпрос на време е Иран да разчисти уса отрепките от ИД - щото вече ще им пречат на търговските пътища.

9

Анонимен

преди 8 години

До ГеологНедчели сънароднико , не знам дали знаеш *** от доста време Иранския нефт е закупен от Русия :)И Иран му е разрешено да експортира неголеми количества и Китай вече е най-големия купувач...2+2=?вдеваш ли?

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Съдейки по реакцията ти, не знам за Русия но за теб и началника е 100% така!Напаво бутилирай и продавай!

7

Геолог

преди 8 години

Това споразумение е поредния гвоздей за Русия. Много хубава статия и нито дума за нефта. Нали това бе целта - вдигат ембаргото и нефта потича - Русия губи от спада на цената. Да вие честито скорошното поевтиняване на течните горива. Последното за белите страни, за нас кочан :)

6

Ужас

преди 8 години

До Анонимен Боже господи, направо не мога да повярвам колко прости хора пишат в този форум. Този с първия коментар избива рибата. ***, некомпетентен, но се прави на умен. Прочети първо за "ИД", после за Иран, след това САЩ, пък тогава коментирай. Жал ми е, че си толкова ***.

5

Анонимен

преди 8 години

Веднага да организират от външно едно стадо дипломати, да нарамват дисагите с мускали, сирене, винерална вода, шмайзери, пиперки, справочници за ВУЗ и пр. и БЕГОМ за Техеран. Да се молят някаква носталгия да им е останала от социалистическите времена.

4

Василев

преди 8 години

Разбие ли се оста Техеран-Москва-Дамаск автоматично пада Сирия, а след Сирия пада Иран, и ислямистки радикали ще пълзят като пълчища в руските автономни федерации с мюсюлманско население!Игарата е безмилостно жестока, на пръв поглед се сключва спарозумение, но това е студен нож в тъмна вечер от засада!Агент Доналд Паркинс!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 8 години

И са евреите им се вие :)

2

Анонимен

преди 8 години

Само да не каже след два месеца американския конгрес "Не", че ще остане само еуфорията от днешния ден.

1

Анонимен

преди 8 години

Това е голяма грешка, вери биг мистейк с премахването на ограниченията на тези радикалисти! Сега те ще почнат да подкрепят ИД и световния тероризъм и... атомната заплаха остава в сила! Голема Черна точка за "големите сили"...