33

Анонимен

преди 8 години

До Бг-тихноладжис Руското посолство, затварай плювалника!

32

anonimen

преди 8 години

kadeto i da se proizvejda tazi kola,vajnoto e che balgarin ia e sazdal.radvaite se i na malkoto neshta,prochuli Balgariia po sveta.ne zlobeite.vprochem,po komentarite razbiram koi e balgarin i koi e turchin

31

Бг-тихноладжис

преди 8 години

Губерчетата на предните седалки също са нашо производство !

30

Бг-тихнолажис

преди 8 години

Плюшения волан и перденцата на задното стъкло са български, бе хейтъри !

29

redordead

преди 8 години

до Евала - и кое ни е супер талантливото? Германия и Япония след Втората Световна са съсипани икономически, а ги виж сега къде са - дори само за автомобилосторене да говорим. Реално, всичко големи открития направени от българси, са направени в чужди държави и универститети, с чуждо финансиране и чужда помощ. Мислиш ли например, че Джон Атанасов ако беше останал в БГ щеше въобще да направи нещо? Отделно, че най-смешно е все да се оправдаваме, че някой друг ни пречи - я евреите, я марсиянците...

28

AcOrP

преди 8 години

До Аннимен 39: И кое БМВ е с скоростна кутия на Волксваген. За Ауди-то е ясно. BMW поне моите и двете ползват кутии Getrag.

27

до 10

преди 8 години

калъфа за волан е българско.

26

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА ХАН КУБРАТ И ЕДИН ПРЕДИ НЕГО!

25

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

24

Анонимен

преди 8 години

Колата не е: създадена и проектирана в България; сглобена или произведена в България; спонсорирана и рекламирана в България и от България; продава се и се намира извън България; оценена е във валутата на собственика й и обикаля навсякъде извън България. И няма нито една българска част по нея. Мен лично ме хваща срам и яд, че живеем в толкова смотана държава, която изгони всички умни и кадърни хора, а вас?

23

Анонимен

преди 8 години

Някой по-долу спомена думата "нация"... Българска нация не съществува. Има голям брой хора, живеещи на едно място, говорещи един език и имащи едни обичаи, но това не ги прави общност. А нацията на първо място е общност. Общност например имат ирландците, германците, французите, испанците,гърчулята, турчулята, евреите, румънците, унгарците, сърбите, руснаците, китайците. Ние имаме сбор от индивидуалисти.

22

Анонимен

преди 8 години

Преди време коментирах с един италианец уменията на Шумахер, а човекът се ухили и каза: 'Обаче колата е италианска'. Същото ще се случи и с R1 - ще я кара финландец, бразилец или немец, а колата ще е британска. Аааа, и надали ще я видите по нашата бетонна 'ривиера'..

21

Анонимен

преди 8 години

Не сме супер талантлива нация, даже не сме и нация. Има талантливи хора от български произход, независимо дали са футболисти, шахматисти, пилоти, певци, инженери, лекари, писатели, преподаватели, но те са такива, защото са американци, немци, французи, британци, японци и т.н. 3 пъти отхвърлян за асистент кандидат в наш незнаен ВУЗ, сега е професор в Принстън; умрелият в крайна нищета у нас Дан Колов е легенда в Щатите, а Евлоги Георгиев е натрупал цялото си състояние в Букурещ. Фактите говорят!

20

koi da e

преди 8 години

Първо колата ако се сещам правилно е с цена около 60х паунда и е такава защото се продава и в е английска марка . Писали са българска щот човечеца е сънародник най- вероятно умиращ от срам след коментарите ви .А за това че е сбирщайн *** ДОРИ ПАГАНИ Е С ДВИГАТЕЛ МЕРЦЕДЕС И СЕДАЛКИ РЕКАРО. Питаите четете и ако ме кои може и бил че сам да завие тогава да коментира човека *** такива

19

лъжливо заглавие!

преди 8 години

Sin Cars Ltd е английска фирма, регистрирана във Великобритания, с английски уеб сайт sincars.co.uk и едниственото й 'българско' е създателят й. Ако този наистина кадърен човек беше останал в нашата ***, не знам дали и опаковка за дъвки щеше да успее да създаде. Истината е, че хора като Райна Кабаиванска, Джон Атанасов, Дилма Русев, Силви Вартан и редица други, са станали нещо, защото са оценили таланта им в бяла държава. Няма смисъл от заблуди - това не е български успех, нито кола!

18

Анонимен

преди 8 години

Ще му пожелая успех на общо основание, но да пробие по подобен начин в света на спортните коли е просто нереално. Ми да я пусне на някое и друго състезание първо, а ? През месец-два по медиите има новини за подобни прототипи, а досега не съм чул някой да се наложи, камо ли серийно, повечето свършват до някое изложение. Повече би ме зарадвала новина, че някой започва производство на серийна масова българска кола с крайна цена около 10 хил лв.

17

Евала!

преди 8 години

Наистина сме супер-талантлива нация, трябва само да се освободим от ***, които ни пречат да развием потенциала си!

16

MC КОЧО

преди 8 години

Гледам доста коментари, всички оплюват колата, но никой не е коментирал изключително малоумната статия. Стигнах до там че ABS е система против буксуване, а тя е обикновена спирачна система против БЛОКИРАНЕ. Има я задължително в колите в Европа от над 15 години. Системи против буксуване няма. Има ESP което е програма за стабилност и TC което е подобна програма.

15

име

преди 8 години

Стига бе, тая новина ми звучи като шега :) Това сериозно ли е? Серийна кола в БГ? Че къде го тоя завод??

14

me

преди 8 години

Ей, в хейтенето сте мнооого добри. Ми разбира се, че не е "произведена" тук, вие изобщо знаете ли колко пари и хора са свързани с производството на една кола от дизайн до крайна изработка? В България няма такива хора. Хората са сглобили нещо, което може и да е добро. Така или иначе тя не претендира да е по-добра от Ферари, претендира да е добра. И предполагам ще се намерят клиенти, които си падат по екзотиката. Пък ако потръгне, може и някой ден да произведат цяла кола.Но поне опитват и се борят