7

хайде бе..

преди 8 години

Не можеше да бъде спасена? Тогава защо изритаха оманците и не им дадоха шанс ? Или щеше да се загуби лапачката?

6

ии

преди 8 години

Те Гърция спасиха, вие за една банка ми блеете.Има едни хора дето блееха блееха и направиха паниката.Извадете документите да видим преди голямото блеене и последвалото точене, дали преди това банката е била в риск.Създаваш проблем ... обещаваш да го решиш.След танкчетата на паметника на Левски, ББ нямаше как да се върне на власт, но виж намери начин.Как удобно си изтеглихме после 16 милиарда .... премиера дори не беше в парламента тогава?! ;)За 16 милиарда ще съборят всяка банка.

5

Ред арми

преди 8 години

То и България можеше да бъде модерна и развита държава, но ако не бяхте в управлението

4

Анонимен

преди 8 години

Тези (тежката артерия) откога започна да разбира от банково дело.Видяхме я колко разбира от здравеопазване - когото призоваваше парите за онко лекарствата за деца да се платят от лекарите и сестрите в детската онкология (когато нямаше лекарства и родителите си ги купуваха).

3

Дякон

преди 8 години

Напротив. КТБ можеше да бъде спасена. Ако не получавахте лихви по влогове в пъти по- големи от другите банки, ако имаше контрол, ако бяха намалели рушветите и комисионните КТБ можеше и щеше да бъде спасена

2

Венелин

преди 8 години

Че герб, че са беэхаберници е ясно, но чак толкова ***, колкото се правят, не са. И техните спонсори намазаха - кой по 200, кой по 300 милиона от фалита, затова сага ще защитават "официалната" версия на Цацаров. Да не говорим за свръхтежкото тяло на ДПС. За него не става и дума.

1

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо се правят. Цената с която приятелите на премиера се прикриват е много висока за народ като българския. Кога най сетне ще разследват всички бели якички от ДПС ? Цветановци, Пеевски, Цаци и крадливи АкулиМного заспал народ сме