22

аС

преди 8 години

Taka постъпиха с нас 89-та година...............

21

Анонимен

преди 8 години

До ЕЙ,БЕЗУМЦИ. 28Стига пропаганда, омръзнал си. С твоето картинно изражение, пиши по добре романи. Ще изкарваш много повече пари, отколкото като червен Тролл.

20

голи факти

преди 8 години

за гърция изходът е - нови заеми и нови заробвания , свърши независимостта им , да са мислели , като са взимали заеми и да напуснат еврото , пак някой трябва да им даде 15 млрд, само за да си отворят банките , нови заеми , за да се оправят с МВФ- то и другите , нови заеми за заплати и пенсии за съжаление това е истината - от изкючителната си алчост и наглост , се обрекоха на поробване икономическо ,

19

според мен

преди 8 години

До радио Ереванв момента са в спор с украинците

18

до 19

преди 8 години

След идването на Мутрата емиграцията нараства, а родените деца намаляват, защо ли? Предполагам заради великите му държавнически решения.

17

радио Ереван

преди 8 години

По-*** народ от гърците в Европа няма!

16

Анонимен

преди 8 години

До До Кукувица 17"Мой човек, еврото беше създадено, именно защото не съществува никакъв друг механизъм, по който валутите да станат конвертируеми! Като си мечтаеш, е желателно и малко акъл да влагаш ;)"Това е глупост бесподобна. Немската марка и швейцарския франк (както и паунда) ти се смеят безкрайно.Една камара валути са кнвертируеми (над 40) и 17 се приемат за надеждни и се правят директни разплащания в тях, без конвертация през евро или долар примерно.

15

Анонимен

преди 8 години

С икономиите, фалита и кризата... гърците ще са 3.5 пъти по-богати от нас българите............Няма как да очакваш растеж и просперитет в България където останаха само роми и възрастни комунисти. Всичко читаво, умно, и работоспособно е на запад.Бойко не е виновен за това ... това е резултат от комунизма в България.

14

Анонимен

преди 8 години

Нямало безплатен обяд.Има и още как.Гърците са нагледен пример.И в библията е казано,че един се труди и работи,а друг по цял ден се весели.И бог дава на оня ,който му е угоден.Но нас все ни захранват с "работи Иванчо чифликът е твой'.И наш Иванчо работи ,ли работи.Но тия гдето живеят на негов гръб му четат конско,малко работиш Иванчо затуй си беден.Тъй,че не се възмущавайте от гърците,а от нашите нехранимайковци,гдето ни доведоха до безобразна бедност.

13

До Кукувица

преди 8 години

Мой човек, еврото беше създадено, именно защото не съществува никакъв друг механизъм, по който валутите да станат конвертируеми! Като си мечтаеш, е желателно и малко акъл да влагаш ;)ПС Освен това, уведоми се малко къде се намира всекидневното седалище на ЕП (в Брюксел се провеждат само извънредни заседания)!!

12

13

преди 8 години

А те ще пият по едно узо по случая и ще прибират паричките на бг летовниците, като с част от тях ще платят на българските си работници. Страшно ги засегна с този бойкот. Не знам как ли ще го преживеят :)

11

:)

преди 8 години

С икономиите, фалита и кризата... гърците ще са 3.5 пъти по-богати от нас българите. А Боко Тиквата щеше помощи да им праща. Какъв *** !Та с две думи: Домашните прислужници гъркини няма да идват, българките в Гърция остават ! Вие си вЕрвайте на Вожда и живейте щастливо.

10

Анонимен

преди 8 години

681 не е годината в която е създадена България. Това е годината в която Мизия е присъединена към България - последствие от Войната между Велика България и Византия.

9

Анонимен

преди 8 години

Айде сега да ги видим колко са ГОРДИ гърците..

8

Николери

преди 8 години

Сваки *** joking with the player, знаеш, very happy this two guys

7

не е истина!

преди 8 години

До Веселин Узунов"винаги си е било територия на Османската империя" -кога винаги, бе, неук глу..к безпросветен? Малко история *** да прочетеш

6

До Веселин Узунов

преди 8 години

Момчеее ,България е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ,която не си е променила името от 681 година !!! Добре запомни това ,както и този факт - през 1984 г на 1 000 000 души за ЕДНА НО6Т им смениха имената от мюсюлмански на славянски !!! Къде беше майка Турция , а ? За6то не се намеси ??? 500 години не си сменихме вярата и имената , а само за една но6т ВИЕ се надупихте и станахте хора с нови имена !!!!

5

Веселин Узунов

преди 8 години

И бългрите ще закъсат така ,ако Турция не ни вземе под крилото си.Каурите си измислят история.Тук винаги си е било територия на Османската империя.България е измислена страна.Жалко ,че не знам къде е гроба на апостола та да му се изплюя.

4

Кукувица

преди 8 години

Да си помечтаем.....1. Гърция да напусне Еврозоната и гърците да започнат да работят и да плащат данъци.2. Всяка държава в Европа да се върне към собствената си валута. Валутите да станат конвертируеми.3. Глупавият парламент в Брюксел да бъде разпуснат и на политиците да бъдат раздадени лопати за да работят истински.4. Съдът в Щрасбург да осъди ромите да ходят задължително до 8 клас на училище, да си плащат данъците, тока и водата. Да не крадат и просят,а да работят.5. Мигранти да се връщат

3

Анонимен

преди 8 години

Смеят ли да кажат "не"?!