21

Съгласен

преди 8 години

До (-_-)На някои хора истината хич не им харесва и затова ти пишат минуси.

20

муспи

преди 8 години

Вижте провалът не само на демокрацията която е станала хулна дума нямаща нищо общо с първоначалното си значение. В съседна България стандартът е десет пъти по нисък но за това не става и дума, да не говорим за помощи. Подобно е и с останалите източноевропейски страни. Това е наистина неоколониализъм, който се кичи със свобода на словото но никъде не се споменава че е еврейски, че ЕС е еврейска банда, че българския геноцид си върви по план и вече половината българи ги няма.

19

анонимен

преди 8 години

Да работят гърците като българите за 200 е и. Никой не им е длъжен да седят от 100 години по кафетата и само да чакат някой да ги храни.лошото е че Европа продаде България на гърците и сега с европейски пари гърците ни се правят на началници.да връщат парите които изядоха.

18

Четвъртия Райх

преди 8 години

Фашизмът, пренесъл след погрома си всичко ценно в Америка и я създал като световен господар, се завръща по нашите земи.Четете"Възхода на четвъртия Райх".Гърция няма да има инфраструктура,курорти,заложени при опита им за просперитет през последните 30 години.С тези пари обаче са купувани и немски подводници(6?) и оръжие.НАТО-ЕС трайно се настани по нашите земи,"защитавайки ни от империята на злото".Ще нараства натиска да купуваме оръжие и да сме пушечно месо в чужди нам конфликти.5-та катастрофа!

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9====В споразумението за фонда пише, че ще влязат в тия 50 млрд бъдещи приходи...Някой не разбрал... бъдещи приходи може би от петрола и газта!?

16

Дженъри

преди 8 години

Неонацистка диктатура - процесът вече е эапочнал и никой не може да го спре!!! Той ще определя същността на целия XXI-ви век!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Оставяйки гръцкият народ да живеят фриволно и свободно,гръцките политици дадоха лош пример на останалата политическа класа.Възможно е представената по този начин ситуация в Гърция да изглежда,че си получават заслуженото.Но това е само от пръв прочит.Много експерти говорят,анализират и ни надуват главите.Всеки тълкува по свой начин тази уж точна наука-икономиката.Да не забравяме,че желязната дисциплина води до педантизъм.който пречи на човешкото щастие

14

sid

преди 8 години

С пенсия от 2000 евро един гръг спокойно си осигурява щастливи старини и българка болногледачка за 600 евро.Българите им станаха бели роби на тея ***.Секаш само те са работили и могат да вземат тези пари.Нещастници смотани нищо не им е както трябва само използването и собственото угаждане.Освен това са толкова арогантни,че с право евросъйза и всички страни са вдигнали от тях ръце.

13

Анонимен

преди 8 години

До Зиг 11"Добре де, де отиват всички тези милиарди, дето им ги наливат?."Тея 14-ти и 15-ти заплати и инзвънземните пенсии от къде идват според тебе? Да не би да са заработени? Дори 13-та заплата по дефиниция е незаработена. В годината има 12 месеца.

12

sid

преди 8 години

Гърка го интересува само банките да отворят.От къде пари бе пиленца сладки,нали си изтеглихте спестяванията 10 дена преди затварянето на банките.Ципрас им даде великолепна възможност да си ги изтеглят.Предполагам ,че е знаел какво прави.Дал им е възможност да живеят добре докато отворят банките.Докато се споразумее с Евросъюза и започнат пак да лапат нашите пари.Хитро ама нещата се закучиха и то не в негова полза.

11

sid

преди 8 години

Как пък един гръцки политик или обикновен грък не се изказа "да имаме големи кредити ,които потънаха в нашите джобове ,в нашите заведения в нашата сива икономика".И нито един не помисли,че всички ние също бихме могли да живеем като тях на кредит,но в крайна сметка си го връщаме.Дебелокожи измамници и лъжци.Дано не се разберат в парламента и видят какво е глад.

10

Black Sea

преди 8 години

Бе всеки дава мнения ама що никой не излезе и каже че Царят е гол. Ми в Европа не знам да има по големи мързели от гърците. Който не е работил с гърци да не дава акъл. Надути и нереални заплати и пенсии. Икономика която не произвежда....да казвам ли че взимаха заплата за Коледа, Йордановден и Великден....т.е. гръцката година бе с 15 месеца. Да напомня ли и че администрацията имаше 2 заплати: едната бе без данъци а на втората само плащаха ДОД.... И още и още..... Ами сега да си сърбат попарата.

9

Чумата Зелка

преди 8 години

Тая ***-зелка която е "работила по статията не бих и дал магарето да нахрани та какво остава да пише статии за чувствителни теми като политико-икономическите.За какви "консенсус и сътрудничество" да говорим когато маляките ОТКАЗВАХА години наред да преструктурират икономиката си и продължаваха да плюскат за чужда сметка???И когато редуцира ЦЕЛИЯТ външен дълг на Гърция с 50% преди 3години нима това не беше жест на "Всички за един"??Мърло, не пиши статии които клатят ЕС в полза на САЩ!!

8

bo

преди 8 години

Май забравихте, че им опростиха на тези *** над 300 милиарда преди няколко години с надеждата, че ще прокарват нова политика на икономии...Ама за платените дрскачи на Москва тези неща винаги са убягвали. Като са бозали като юнаци, ще си плащат вересиите. Така, че чатала на главата и това е. Виждате какво е в Китай и как се развива икономиката им....защото има дисциплина и страх. Защо не инвестират у нас,....ами защото червените комсомолци направиха така....

7

Анонимен

преди 8 години

МОГА!Ако не ме е питала, когато го е теглила!

6

ВЪЛЧО

преди 8 години

НАГЛАТА ГЪРЦИЯ БЕШЕ ДАВАНА ЗА ПРИМЕР ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НА НАС А ТО ГЛЕДАЙ КАКВА БИЛА РАБОТАТА.КОЙТО ГИ НАПРАВИ ЗА ПРИМЕР СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕ ЗАГУБИТЕ.ЗАТОВА МЕРКЕЛ ГИ КОТКА ТАКА УСЪРДНО,НО ТЕ СКОРО ЩЕ Й СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА И ТЯ ЩЕ СТАНЕ НАЙ-ВИНОВНАТА

5

Анонимен

преди 8 години

Никой да не се прави илюзии за т.н. "демокрация". Целта на запада е Гърция да бъде наказана жестоко, за да помисля друга държава да не си плаща заемите. За целта всичко гръцко и държавно трябва да се приватизира, но за да не се приватизира от Русия или Китай ще се създаде фонд от 50 милиарда евро, под контрола на ЕС, в който ще влизат парите от приватизацията. Гърция в скоро време ще се изравни по стандарт с африканските държави. Най задлъжнялата държава в света е Япония, но за нея се говори.

4

Анонимен

преди 8 години

Тези хитреци дето само бръщолевят из вестниците ... що не земат да им платят вересиите на гърчолята като толкова ги харесват.

3

(-_-)

преди 8 години

По-скоро т. нар. Тройка отрови Гърция. Имайте в предвид, че тая тройка не е демократично избрана от никого и не е отговорна пред ничий парламент или народ. Те представляват интересите на големия бизнес и всичко, което се случва е предварително решено. Тия вампири имат планове и програми за десетки години напред. Ние сме още в началото на порочния кръг от заеми..

2

Елемаг

преди 8 години

3 обяснявам ти го просто ,като икономист.Това с банките е класически "Параграф 22".Ако отворят ,тегли се на поразия и е огромна криза.Ако останат затворени-отново голяма криза ,заради липсата на свежи пари.Заровете са хвърлени и всичко е загубено.О извинявай ,има 3-ти варинат.Просто безкрайно да им се наливат евро, придружени с отписване.