10

анонимен

преди 8 години

великобритания само взема не дава през войната пускаха оръжие нагръцките партизани по въздух след войната чърчил даде българия на сталина взе гърция и египет така че сметката е платена

9

Анонимен

преди 8 години

До 2За разлика от България, гръцките заеми стигат до хората - пенсиите им са високи, в държавния сектор се претрепват да се надпреварват кой да работи там заради облагите. При нас обаче моето момче, тези 16 милиарда които взе Борисов + още 4 милиардас за КТБ или общо 20 милиарда, ще потънат в джобовете на определени хора и стотинка няма да видиш от тях. Хайде по-сериозно по темата ако обичаш. Стига папагалски изказвания.

8

Кукувица

преди 8 години

Политиците не спазват договорите под които самите те са се подписали. В договора от Маастрихт не се предвиждат никъкви спасителни фондове за икономически закъсали страни.Гърция трябваше да напусне Еврозоната още през 2008-*** година, тогава на данакоплатците щяха да бъдат спестени много пари. Причината е, че политиците са толкова некадърни, че продължават упорито да преследват една мечта за обединена Европа, която е просто глупост. Какво може да се очаква от една приспивателна таблетка Меркел

7

Алекс

преди 8 години

Докато не прочетох тая статия всъщност въобще не се замислях че Англия не е в еврозоната и не влиза в страните подпомагащи Гърция. :)Все още съм на мнение че не бива да им се помага, но тъй като моите пари няма да се използват за подобна глупост май нямам право да давам мнения. На всички останали успех :)

6

uu

преди 8 години

"Във вторник министърът ще заяви на колегите си от еврозоната, че идеята Великобритания да участва в спасителния пакет за Гърция е неприемлива и ще бъде в нарушение на споразумение между лидерите на ЕС през 2010 година"Ще каже ли някой, с въпросната "споразумение между лидерите на ЕС през 2010 година", България какви ангажименти е поела????

5

Анонимен

преди 8 години

Великобритания да си мълчи. Тя не е част от Еврозоната. ЕЦБ няма да харчи британски пари по Гърция.

4

въпрос

преди 8 години

Че кога Великобритания е била донор в ЕС ?

3

Бургас

преди 8 години

Ето сега е момента нашите 240 хрантутници да се размърдат и да се възползват от тази ситуация,но няма да го направят.Пак ще подгазуваме на мързеливите гърци.

2

Анонимен

преди 8 години

Ние като най-богата държава в ЕС обаче ще дадем пари на бедните гърци, че да продължат с узото и сиртакито.

1

Анонимен

преди 8 години

Значи и ние ще плащаме, аз така го разбирам!