20

УЖАС

преди 8 години

ДЕТЕТО ЯВНО ГО НЯМА И В ГРОБА! ТОВА Е ЯСНО И ПОКАЗАТЕЛНО , ЗАЩОТО ХОРАТА ДА СИ ГО ТЪРСЯТ, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ПРОДАЖБАТА НА ДЕЦА , ТОВА СИ ГО ИМА И ЩЕ СИ ГО ИМА,ЗАЩОТО ЗАКОНА ГО ПОЗВОЛЯВА В БГ .... ЖАЛКО ЗА РОДИТЕЛИТЕ! ДАНО СИ НАМЕРЯТ ОТРОЧЕТАТА

19

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ПРОДАДОХА ЗА ПРИЛИЧНА СУМА ДЕТЕТО.ДА ОТКОПАЕТ ГРОБА И ДА ДОКАЖАТ ЧЕ ДЕТЕТО Е ПОГРЕБАНО ЩО ЗА ЧОВЕК Е ТОВА И ОЩЕ СЕ КАЗВА ЛЕКАР.ТОВА ЗА ЕС Е НОРМАЛНО

18

аз

преди 8 години

До сисТрудно е, когато си съсипан от мъка да си търсиш на момента правата. А "те" така манипулативно те убеждават в този миг, че служебното погребение е най-подходящото и за родители, и за живото дете в дома, особено щом бебето не е изписвано от болницата и не е било в къщи,а после като се посъвземеш и навържеш нещата е много късно. Да не се случва на никого подобна трагедия. Казвам го от опита си от преди цели 22 години. Не в Бургас. В Пловдив.

17

Ако децата са от

преди 8 години

онзи етнос, сигурно са продадени за донори на органи.Ако не са от онзи етнос, пак са продадени, но за осиновяване.Въпросът е, дали изгарят мъртвородените бебета (като "биологични отпадъци") или наистина ги погребват. Ако тези деца се водят погребани, ексхумация може да покаже дали те са наистина деца на хората, които са завели делата - чрез ДНК експертиза. Това трябва да се направи най-напред, после да се градят хипотези.Но ако се водят кремирани, нищо не може да се докаже със сигурност.

16

анонимен

преди 8 години

действащ прокурор,заяви по медиите,радиота и телевизията,че 100сто прокурори не работят а други 50 им помагът,очевидно,че още е валидно,след като се изнасят такива случай,убийствата не намаляват,кражбите също.

15

онбашията

преди 8 години

мен ми мирипе на бегемама история, но ако все пак е така, трябва да се пусне кръвчица

14

ФР

преди 8 години

Каква прокуратура?! Хващайте живота със собствените си ръце и разплитайте сами нещата. Бащите да събират кураж и с една лопата да ходят да си изравят децата. После ДНК експертизи да си плащат на частно и ако нещо не излиза - с острото на ножа по най-милото на всички по веригата. Айде бе, намерили да си развяват коня пред кротки и послушни хора, повлияни в мирогледа си от православието. На мен да ми паднат. Не мож ги спаси никой. Отмъщавам.

13

Анонимните2

преди 8 години

До ТОВА Е:Абсолютно съм съгласен с теб! Но все пак...Издържахме 400г. турско робство и то с много по-голям геноцид от този. Така, че мисля и 40г. да е прехода само могат да ни направят още по-силни.Дякона: "Най-много са виновни чорбаджиите"

12

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО ГО Е ИЗВЪРШИЛ ТОВА ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НИЩО ХУБАВО НЕГО ЧАКА , ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕЗАБРАВЯ , ДА ОТНЕМЕ ОТ МАЙКАТА ДЕТЕ КОЕТО Е НОСИЛА 9 МЕСЕЦА И ДА СТАНЕ ЧОВЕК , НЯМАМ ДУМИ , ДА РАСЛЕДВАТ ДО ДУПКА

11

тя

преди 8 години

Да отнемеш нечии дете, за да го дадеш на друг човек да го гледа или още по-лошо за органи...нямам думи. Това е по-жестоко и от убийство. Жените да внимават, а мъжете за по-сигурно да присъстват по време на раждането или като ... цялата рода да отива в болницата. На тях дали им крадат децата? Не мисля.

10

защо

преди 8 години

До "ИМА"Е, като сменят Цацаров, кой ще бъде избран на неговото място?Същият като него, разликата ще бъде единствено в името.Нещата се дирижират от много по-високо ниво, а назначените или избраните у нас са само изпълнители без съвест и морал.И да допълня - отлично заплатени за послушанието.

9

анонимен

преди 8 години

Толкова е зловещо, че не ми се иска да повярвам.В статията се цитира въпросната лекарка, но тя не може сама да извърши злодеянието. Има нейни колежки, акушерки, че и санитарки.Толкова ли е трудно да се проведе разследване?Не може това да е дело само на един човек, има и съучастници.

8

Анонимните

преди 8 години

Добре де, дайте "линк", снимка на тая док. Тодорова. Като няма прокуратура има гражданско общество. То е ясно, че вече така ще си решаваме проблемите за напред, в тази държава пълна с изверги. "vox populi"Дела трябват...

7

Анонимен

преди 8 години

По този въпрос ви препоръчвам да гледате филма "Високият мъж" с Джесика Бийл. Нагледно се показва какво става с голяма част от така наречените изчезнали деца. Много е интересен филма.

6

АЗ

преди 8 години

ПРОДАЛИ СА ГИ ЗА ОРГАНИ В ИЗРАЕЛ...РОКФЕЛЕР ЩЕ ИМА ОТ КЪДЕ ДА СИ ПРИСЪДИ 7 СЪРЦЕ...

5

"ИМА"

преди 8 години

"Боже ама в БГ илма ли прокоратура! Грешите драги сънародници има Цацаратура!!!!" ... Ами той си каза човека - НЯМА да подам оставка!Да ни е честито на всички които живеем в това ЦАРСТВО НЕБЕСНО - БЪЛГАРИЯ!Само лека забележка - пРОКУРАТУРА има само за някои хора - явно въпросната жена не е от тях!

4

Анонимен

преди 8 години

Във всички случай телата да се дават на родителите. Спешна промяна на закона е нужна !!! Защото мафията продава здрави деца по този начин.

3

Анонимен

преди 8 години

Боже ама в БГ илма ли прокоратура! Грешите драги сънародници има Цацаратура!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

д-р Томова обявява детето за мъртво и после го продава за десетки хиляди евро. После ходете раждайте в болниците.

1

Елемаг

преди 8 години

Най-добрият град за живеене :)