16

bebok

преди 8 години

Strelial e Putin. Dokazano e.

15

Анонимен

преди 8 години

Путин затова не се намеси - урките сами ще се изтрепят, а после вежливите хора ще им засадят маргаритките отгоре :)

14

Аз

преди 8 години

От това съшито образование с парламент от главатари, държава не става - да се разпада вече, докато има още хора там, дето не са имигрирали.

13

Анонимен

преди 8 години

Veroiatno ima logika v deistviata im.monetata ima dve strani.triabva da izvadiat ukraina ot evropeiskiat suiuz i gurzia i tiah

12

Qzon

преди 8 години

,,Kajduiu naciiu est gavno''-kakto kazva6e edin moi priqtel-ruskogovorq6t.Ukraincite sa marlq4i kato cqlo,spomnete si Chernobil,spomnete si ,,Kursk''cqlata im rabota e takava za6toto sa nemarlivi I marzelivi,jalko 4e pokrai tqh stradat I drugi strain I narodi.Edinstvennoto hubavo ne6to sa jenite im-prelestni,strahotni dami,mngo sexy,naprimer Anastasiq Sokolova

11

Някой

преди 8 години

До Румбо такъв, тогава не е имало гражданска война в Украйна ( тъй като тогава такава страна не съществува ) а е имало революция в Руската Империя . Аман от неграмотници .

10

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

До Анонимен.абе г-нчо ти знаеш ли че те са фашисти ( правии сектор) десен сектор.имено тази партия запалиха в одеса хората живи.ти знаеш ли колко грабежи вършат наркотирани рекетират бизнесмени изнасилват.вие в бг нищо не знаете защото вашата информация лъже диктува сащ

9

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

в градовете на украйна десният сектор които възглавява ярош всички са въстанали самите бойци тръгват на киев.моляви пишете по подробно народа да знае че порошенко иска да сложят оръжие.доброволческите отряди на ярош.а заповед от ярош няма..украйна след като свърши гражданската воина .украинците ще се трепат един друг за власт

8

Анонимен

преди 8 години

На много хора десен сектор бърка в задниците. Даже начервените коментирали темата. Това означава, че е на прав път.

7

пред фалит

преди 8 години

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели *** от опълченците. Икономиката е пред фалит. Из страната вилнеят въоръжени фашистки банди и грабят, изнасилват, бият и убиват. Държавата е неуправляема. Народът е гладен, жаден и му е студено. На Пороченко не му остава нищо друго, освен да се гръмне.

6

Анонимен

преди 8 години

Бандитската престрелка в град Мукачево, десен сектор е неонацисти!

5

Анонимен

преди 8 години

"депутати твърдят, че конфликтът на Киев с "Десен сектор" само ще се изостря занапред".............Мьi скакали, мьi скакали,Мьi плохого не желали,А что вьiшло все не так - В том виновен внешний враг!

4

Анонимен

преди 8 години

НЕВЕРОЯТНА ДЕМОКРАЦИЯ СЕ ВЪЗЦАРИ В УКРАЙНА.

3

Боби

преди 8 години

Всичко е заради тръбите за ГАЗ. През тази област минават основните трасета и граничат не с една а с 4 страни. Който владее областта може да контролира и Газовите връзки. Така да се каже "FailSave" ако Киев е принуден да пиусне транзит на ГАЗ а задокеанските кукловоди не искат това да стане.

2

Румбо

преди 8 години

Прочетете нещо за гражданската война в украйна през 1919-1920г.Тя е била по схемата "всеки срещу всеки и естествено,всички срещу болшевиките.Направо невероятна работа.Сега всичко се повтаря....Явно лудостта е присъща на хохлите!

1

Щирлиц

преди 8 години

Всичко си идва на мястото.