13

ognyanz

преди 8 години

То е ясно откъде от чужбина ще дойдат най-много гласове - от Турция.

12

1

преди 8 години

Пълни измислици, защо да не могат български граждани да гласуват. Какво като са извън България, и Кой прие този Антибългарски закон???

11

Анонимен

преди 8 години

Ако някой си е вадил документи за самоличност в близките 2 месеца(в София),сигурно е видял освен тълпи роми и организирани групи от араби, турци и украинци. Плащат на водач, който им попълва декларациите за паспорти. Хората от групите не могат да пишат и говорят на български, но имат българско гражданство и право да гласуват. Колко струва българското гражданство в момента?

10

Гошо

преди 8 години

Затова пък всички изгонени турци в Турция могат да гласуват необезпокоявани ,че и по 2 пъти !!!! Къде ви е умът ,уважаеми български управници??? Защо правите смешен българина с подобни разрешения??? Кога ще се появи истиският български патриот и да отреже турската змийска глава??

9

Решението Е ......

преди 8 години

Изтреби управляващите.Некадърници. Единствено ги интересува как да ОТКРАДНАТ парите на честните и трудолюбиви българи.

8

Дедо

преди 8 години

Ако България ти е мила и драга - вземи самолета и ела да гласуваш!Писна ми от глупавите предложения на президента и неговата свита. Май никога не са влизали в сайта на ЦИК та да видят колко българи са гласували в чужбина. Под строй гласуват изселниците в Турция, която дори не е член на ЕС.

7

до втория

преди 8 години

Да го мия или такъв по ти харесва.

6

кк

преди 8 години

Това е официално признание, че изборите могат да се манипулират, стига да се създаде необходимата организация за това....

5

Р.Гащанов

преди 8 години

Това тук не е държава! Втора глоба ми писаха вчера .Първата преди 2 години ,че съм се изходил по голяма нужда на плажа в Бургас ,а жцхера ,че уринирах на пейката в парка.Човек като е на зор кво да прави?

4

Анонимен

преди 8 години

Не съм съгласен тези, които са напуснали България, установили се за постоянно някъде си, да определят нашето бъдеще. Познавам безброй хора, които имаха и работа и имоти и пари, но искаха да живеят в чужбина. За какво да гласуват тези хора, те нямат реална връзка с нашето битие.

3

Анонимен

преди 8 години

Значи граничен контрол не работи? Или работи и няма връзка с база данни от ГРАО?

2

100% MANG

преди 8 години

Моля ви, господа, не се изказвайте толкова крайно! Така насаждате етническа нетърпимост, а проблем тук всъщност няма! Моля, продължете да си пиете кафето.

1

!

преди 8 години

Нищо не знаеш Джон Сноу !