102

Анонимен

преди 8 години

DA TOVA SA BALGASKI GRAGDANI,KOITO NE SA SLAGNI DA RABOTIAT-PARITE IM IDVAT OT DPS I HK.VSEKI MESEZ DPS IM PRIVEGDA ZAPLATITE PO SUIFT.ROMITE SE IZDARGAT OT DPS,A NE OT DARGAVATA.

101

Анонимен

преди 8 години

Мммда,биха се в гърдите,че ще бутат незаконните постройки (даже пост-фактум) и сега какво?Размахаха им пръст от ХК и се свиха в миша дупка.Всичко е замазване на очите,но вие гласувайте по един и същ начин и си мислете,че правите нещо.

100

Анонимен

преди 8 години

Какво значение има, има ли някакво писмо или няма. И сто писма да има и двеста , какво от това ,с писма ли ще ни плашат.Това е България и каквото решат българите това ще става. Ако тази власт не може да защищава интересите на България и на българите, шута в *** и да идва такава , която може.

99

Анонимен

преди 8 години

гаджала (турчина) "може" само 2 неща- да краде и да проституира

98

ognyanz

преди 8 години

Събаряйте и всеки да си върви откъдето е дошъл. Иначе по-добре да закриваме държавата.

97

Анонимен

преди 8 години

Добре де, нали са им предложили жилища? По тази точка искането в т.нар. писмо е изпълнено. Бутат къщите и кой от къде е. Ако не им харесват алтернативните жилища - техен проблем. Не разбирам защо още се туткат властите? До колкото си спомням преди време бутнаха и къщи на българи, но за тях нямаше осигурени други жилища, така че от дискриминация не могат да се оплакват. Аааа, идат избори... Май това е проблема. Открих топлата вода! :)))))

96

хайдутин

преди 8 години

Ало писачката на тебе ако са братя на мен не са,ясно ли ти е

95

Анонимен

преди 8 години

Българин па иска да е руснак е това вече е шизофрения типично атакис

94

българина

преди 8 години

ббаш башибозука *** ще му стане тясно в България съвсем скоро. искам да съм унгарец или руснак. искам дани управлява див националист само 5 г и ще изгони и смаже тази еврйско американско турска ***! идват избори всеки български глас за атака и нфсб. ако двете партии имат 130 гласа евроао ще се ***, няма брюксел мрюксел, ще ни гледат в очите като орбан и путин, ей такава власт ни трябва

93

Анонимен

преди 8 години

Никой не е показал и няма да покаже т.н. писмо ,защото просто такова няма .Наш дълг като граждани, да поискаме да се публикува това прословуто писмо, а техен дълг ,като демократи е да го покажат . Не се ли покаже ,значи е поредната лъжа .Задкулисие !

92

Анонимен

преди 8 години

До Мюмюн .Избори -Марчево -ГЕРБ -400 -ДПС -160-БСП-46 ..... Е е е е ?

91

койчо

преди 8 години

На крак о българи презрени!На крак о роби на труда!

90

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯИмай предвид, че пресаташетата следят сайтове като този, също и дипломатите от чуждите посолства.така че, пази си топлото местенце в Германия, защото, вдигнат ли ти мерника там, няма да сетиш какви случки ще ти се случат по тъмно - заради тази глупост, дето си я написал по-долу.

89

Мюмюн

преди 8 години

Да живее Бойко, да живее ГЕРБ! Браво на тях за решението им, наесен пак цялата махала за тях ще гласуваме!

88

bebok

преди 8 години

Bravo na Europejski syd!Bravo na Europa!

87

Анонимен

преди 8 години

Въпроса не е до няколко съборени къщи, проблема е далеч по-сериозен, по този начин на римляните им се дава ясен сигнал, че последствия от безобразните им действия няма да има, това за пореден път им затвърждава чувството за безнаказаност, цената ще е още повече грабежи и най страшното е че цената ще е дори в затрити животи на още повече беззащитни старци по селата, още повече изнасилени, ограбени и убити български мъже и жени.

86

Анонимен

преди 8 години

До 111:те танковете дойдоха,с американската армия и турският флот.

85

м

преди 8 години

Скапана държава. Тия ***, дето ни управляват, ще ни докарат до етническа война заради закрилата на гадните и геноцида върху българския народ!

84

Анонимен

преди 8 години

Разрушавайте и да не ви пука за *** от Европа, които нямат представа как стоят нещата. На тях им е лесно, те живеят в друг свят!

83

тик так

преди 8 години

Проблема се пренесе в Страсбург а това е лош признак. Има един лаф....ако не умееш сам да си въртиш къщата , идват други да я въртят.