14

Зиг

преди 8 години

Ех, че сте лоши рано сутрин....

13

Анонимен

преди 8 години

То пък и нищо да не правиш е скучно .

12

Анонимен

преди 8 години

покъртително... разплаках се от умиление...ах

11

Анонимен

преди 8 години

Преди половин година писаха че работи там. Да не са го уволнили че пак е започнал?

10

Анонимен

преди 8 години

До ЦК на либераститеНе стрела, а игла.

9

Анонимен

преди 8 години

До хаРазликата не е в злостта или някакво друго качество, а в закона. Аристократите са малцинство което управлява мнозинството чрез закони (техни, но закони), докато олигарсите са малцинство което управлява мнозинството срещу действащите закони. А кръвта на хората е червена защото е базирана на желязо, синята кръв е базирана на мед и медни съединения и очевидно не е човешка, не знам дали е монархическа или олигархическа обаче.

8

до Шоп

преди 8 години

Историята многократно е доказала, че цвета на кръвта на кралските е същатата като на всички хора. Единственото синьо са задните ти части, заради голямото им предлагане и очевидно голямото търсене.

7

Шоп

преди 8 години

До Чекист Нещо не си весел тая вечер? Да не си правил анализ на наследствеността си?

6

Шоп

преди 8 години

***, които се наливат с вотка и мезят с ефтини коремчета от сьомга, не би трябвало да коментират един Пилот на летателна машина със синя кръв.

5

ха

преди 8 години

И като си дарява заплатата от какво ще живее?Ще смуче от народа!Това са те монарсите,те са по-зли дяволи и от олигарсите!

4

Анонимен

преди 8 години

То е повече от ясно, че ще ходи на работа само за отбиване на номера, колкото да се каже, че не си бърка в носа по цял ден на държавни разноски, ама това, че след време щу съкратят още повече работното време беше върха. За какво лъжат хората, той няма да ходи а само ще се води на работа :D

3

Анонимен

преди 8 години

"След четири дни работа му се полагат четири дни почивка, но в бъдеще ще работи по-малко, за да може да изпълнява и задълженията си в кралското семейство."А какви са му задълженията- да ходи по коктейли и да се щрака по официални събития? Иначе разбираемо е 4 дни работа и 4 дни почивка- да не вземе да се преумори. Ама това, че накрая щял да ходи още по-рядко на работа направо уби коча с правата лопата.

2

мдааа

преди 8 години

Сменил е службата.Нормално,писнало му е комшиите да яздят жена му и да създават престолонаследници,докато плешивия *** лъска мечове на некъв остров до Уелс:)))!

1

Анонимен

преди 8 години

Поне един от цялата фамилия ще работи и ще върши полезна дейност.