66

Воланд

преди 8 години

До ognyanzДобре бе, човек, как успя да обориш сам себе си в две изречения?

65

Воланд

преди 8 години

2,8% лунатици се разхождат на свобода. Пазете децата си.

64

ognyanz

преди 8 години

До "Бивш БСП избирател": Ако имаш информация, че всички в ръководството на БСП са мултимилионери, и не си я предоставил на прокуратурата, значи по смисъла на закона вършиш престъпление, тъй като тези хора не са декларирали доходи на мултимилионери.По-добре си признай навреме, че си гербаджийски ***, признатият грях не е грях.Виж, в това, че бат' ти Бойко е милионер, не се съмнявам.

63

ognyanz

преди 8 години

Ако обобщим резултатите, мнозинството от избирателите не чакат нищо добро в близко бъдеще. Някак си не се връзва с големите обещания на гербери и пишман-реформатори - патентованите притежатели на т.н. "воля за реформи".

62

Анонимен

преди 8 години

*** народ,слаба държава.карат се зад кой да застанат-зад червени или сини,а накрая ще плачат всички,без значение резултата.

61

Анонимен

преди 8 години

Явно на тълпата и е приятно да я управляват комунисти и коалиционни партньори на комунисти.Избирайте си ги пак бе,хич не ме интересувате.

60

номер2

преди 8 години

Трагедия! 39% ще гласуват за рожбите на БКП - БСП и ГЕРБ! Толкова ли е *** този народ, та да гласува за престъпници! *** е и затова сме най-бедната страна в Европа! Друг е въпросът, че това са поръчкови агенции, които изкарват резултати, каквито си искат!

59

Бивш БСП избирател

преди 8 години

Аз за БСП повече не бих гласувал, тази партия не е изобщо социална ами крайно дясна, представяйки се за социална, в ръководството всички до един са мултимилионери а цял живот са били на държавна работа. А този Кадиев как не го е срам бе?? Сигурно ще гласувам за патриотите, те ми се струват най-малкото зло в краен случай за ***.

58

ПЕСЪЧИНКА

преди 8 години

ВСИЧКИ ПИШЕЩИ ТУК СТЕ КАТО БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ. ОТ 25Г. БЪЛГАРИЯ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА.ТЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПОВЕДИ ОТ С.А.Щ. И Е.С. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ В СТРАНАТА.НИЕ СМЕ КОЛОНИАЛНА СТРАНА БЕЗ СУВЕРЕНИТЕТ.ТОВА ПРОУМЕИТЕ ТЪПАНИ НЕЩАСТНИ!

57

Анонимен

преди 8 години

Комунистически глупости. Те и преди даваха 2-3% разлика, но се оказа, че комунистите са с 19% назад.Депесарите имат гласове повече от червените, до там се докараха тия.

56

резолтата

преди 8 години

1 ГЕРБ 2 ДПС 3 БСП

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63Ти май си нещастен, а?Проучването показва, че повечето хора са щастливи! :)

54

ончо

преди 8 години

До автора на статията:Не ми дреме изобщо кой какви проценти взема. Не ми дреме и кой с кого ще се коалира. Важното драга е кой брои бюлетините и кой плаща на броящите. И ако не си забелязала да ти подскажа, че изборите в България са състезание с един кон още от времето на Луканов и така ще бъде поне още 10 години или докато умре и последния наивник като тебе например, че заради такива като тебе се въртим в кръг повече от 25 години.

53

Анонимен

преди 8 години

Само като видях, че ГЕРБ води на БСП с 9% и си рекох - това е поредната тенекия на Кънчо :))) Статията естествено нямаше смисъл да се чете.Гедам обаче червените остатъци са се олигавили от кеф!

52

Дедо Цицолански

преди 8 години

Че умрем от смях. Тези представителни извадки са като числата от тотото,, все липсва джакпота, но надеждата е някъде зад баира на стопилия се ланшки снег

51

проз

преди 8 години

И АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ..........ЧУДНО МИ Е, АКО МЕРКЕЛ КАЖЕ ТОВА НА НЕМЦИТЕ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА.......

50

Васо

преди 8 години

"Атака" и АБВ са на границата. Е, точно заради тези прогнози гласувам за Атака. И защото една истинска демокрация трябва да има и такива партии. Не всички да са ***.

49

Анонимен

преди 8 години

Не знам кой накой с колко води, но знам, че чашата на търпението на българския народ е на ръба вече и ме е страх да си помисля, какво очаква юдомасонската проционистка мафия фашисти, които управляваха и съсипаха България през последните 26 години. Предния път ви изгониха с камъни, като кучета, но този път ще бъде страшно. Няма да ви спаси ни Нато, ни Тато, ни Господ от народната любов. Малко ви остава продажници и антибългари, много малко. Наясно ли сте, докъде доведохте народа, аз мисля, че не

48

????????

преди 8 години

Много *** много червени папагали...........

47

Плюс 10

преди 8 години

Плюс 10