17

до Гурбетчия

преди 8 години

В математиката това се нарича стохастичен анализ, ама за куха кратуна като теб налучкване също върши работа.

16

кво мърморите

преди 8 години

Е пъ от Боко по-добра опция нема за сега...Гея, Агата, Хитлерчето... не мерси.Реформльовците са малък софийски клуб на интелектуалци-експериментатори - нито народът ги разбира, нито те него.

15

Анонимен

преди 8 години

Бат Бойко такива не ги аресва щото няма да гласуват за него прекалено са умни!

14

Анонимен

преди 8 години

АЗ НЕ РАЗБИРАМ КАК МОЖЕ ДА ИМАМЕ ТАКИВА БЪЛГАРЧЕТА ПЪК НАРОДА НИ ДА Е ТОЛКОВА ***, ЧЕ ДА ГЛАСУВА ЗА БУДА И ТО СЛЕД КАТО ГО ОПОЗНА 4 ГОДИНИ!!!!!БРАВО НА ДЕЦАТА!

13

Анонимен

преди 8 години

Браво на децата. Успех на олимпиадите и като завършите училище успех в чужбина и реализация извън БГ. По голямо щастие от това няма.

12

8 до 11

преди 8 години

Чети внимателно - не става дума за часовете фитнес, а за часовете обездвижване и че те не могат да бъдат компенсирани на приципа клин клин избива. Килограмите може да се пооправят, но вердностите (сърдечносъдови, ракови, неврологични) от "онези 10 часа пред компа" остават. Т.е ако отидеш на фитнес си имал 10 часа вредности, ако не отидеш - 11.

11

художника

преди 8 години

На фона на гетото в Гърмен и незаконното сметище в Орландовци, тази новина ме окуражи, че България въпреки всичко ЩЕ Я ИМА. Нима родителите на тези деца са някакви милионери? Нима не пестят от залъка си, за да изучат децата си? Това са истинските граждани на една страна, а не ония, дето ги защитават от ОССЕ, БХК и Страсбург. Аман от *** чиновници!!!Поклон на БЪЛГАРСКИТЕ деца, техните родители и учители- ПОКЛОН !!!

10

Анонимен

преди 8 години

До Т. Георгиевregalia6/olimpiads/olimpiads_files/math_linguistics.htmlпо надолу ,, Учебната 2010/2011 г.Областен кръгзадачи: 5.-7. клас 8.- 12. класрешения: 5.-7. клас 8.-12. класОбщински кръгПазарджикзадачи: 5.-7. клас 8.- 12. класрешения: 5.-7. клас 8.-12. клас ...,, класовете са активни линкове са pdf , отварят задачи и решения

9

тука има, тука нема

преди 8 години

На теория - добре. На практика - зле.

8

Анонимен

преди 8 години

Стига с тоя измислен фитнес - един крос сутрин или вечер е1000 пъти по-полезен от тези джимове.Важно е да спортува и да има движение, а самият спорт не е от съществено значение, стига на спортуващия да му доставя удоволствие.

7

Анонимен

преди 8 години

Стига с тоя измислен фитнес - един крос сутрин или вечер е1000 пъти по-полезен от тези джимове.

6

Т. Георгиев

преди 8 години

Никога не съм виждал задача по лингвистика. Някой може ли да даде линк със задачи, от които да добием представа какво точно представлява математическата лингвистика. Ако може някакви по-елементарни, а не такива от международна олимпиада.

5

до 2

преди 8 години

"да бяха отишли и на фитнес"Не става баце - ако си 10 часа на компа, вредите не мож ги изби и с 5 часа фитнес после - на принципа "клин клин избива" не става (просто си спасил тия 5 часа, но не ония 10)

4

Анонимен

преди 8 години

До 5:Знаеш ли колко хора с наднормено тегло има в т.н "бели държави"?Не искам да съдя никого, но това е сериозен проблем, който няманищо общо "с хармоничните тела" на назобаните културисти.

3

Анонимен

преди 8 години

Ако бяхме нормална държава, тия супер умни момчета утре ще ги взема на добре платена работа.А когато вземаш много пари и не си даваш зор, съвсем естествено ще дойде и стремежа за хармонично тяло.Тия са успели да тренират мозъците си, само да поискат и телата ще стегнат

2

Анонимен

преди 8 години

Не знам как превеждат, но го казвам най-добронамерено -двете момчета в края от ляво и дясно са с наднормено тегло.Това значи високо кръвно и захар на тези невръстни години.На 40 и 50, когато ще трябва да берат плодовете на своя труд и квалификация,те ще ходят по болници (ако са късметлии).

1

Спорт

преди 8 години

Покрай лингвистиката да бяха отишли и на фитнес...