24

АТАКИСТ

преди 8 години

ЦИПРАС НЕ ПОДПИСВАЙ

23

Ципракис

преди 8 години

Без да знам подробности за споразумението мисля че Гърция е прецакана:- Ще започне приватизация (изкупуване на безценица и корупция)- След като апетитните държавни активи активи (+земята) преминат в ръцете на хиюните европейски концерни, Гърците ще се окажат чужденци / роби в собствената си държава (както сме и ние). И разбира се, още по-задлъжнели (т.е. пак ще са в изходна позиция).Според мен държавния фалит стратегически щеше да е по-удачен вариант за страната.

22

Анонимен

преди 8 години

И като излезнат от ЕС кво?Да не сринат икономиката на Германия или Франция?

21

God

преди 8 години

До АнонименДава ни над 10 милиарда евро безвъзмездна помощ по еврофондовете. Малко ли ти е? Като не можем да ги харчим разумно, а ги крадем кой ни е виновен? ЕС ли? И следващият път на избори пак ходете за гъби, защото нямало за кого да гласувате.

20

Мемет

преди 8 години

Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

19

ЖЪТ

преди 8 години

Защо си мислите, че Гърция спечели ? САЩ натиснаха някои от ЕП само и само гърците да не вземат и цент от Русия

18

???

преди 8 години

Оставете гърците те са хитри и ще се оправят много по-добре от нас. Нека помислим ние какво ще правим ! Европейската организация по правата на човека е издала заповед да спрем бутането на незаконните ромски къщи в Гърмен. Оказа се че нямаме право и на закони. Интерисно как и по какъв начин този проблем стигна в Хага ? Дали не им помогнаха българските мафиоти които имат хиляди сгради извън закона и не плащат нищо на държавата

17

Анонимен

преди 8 години

По византийски се опита да надлъже и избирателите си и партньорите от ЕС. След толкова шум пак са на същото място (минус едни пари изхарчени за референдум), само дето Ципрас се тупа в гърдите че е свършил някаква работа.Популизъм в действие. И Бареков да си го взимат в Сириза най-добре...

16

Анонимен

преди 8 години

Хич не ме кефи тоя Ципрас и Охи-тата, но бих се радвал ако той ни стане премиер за 4 години!Какво по хубаво от това да ни дадат и опростят само няколко стотин милиарда :)Наистина мисли за народа си, не е като нашите политици !

15

CNRS

преди 8 години

Ципрасчо, да ви бяха смляли с танкове, прегазили и окупирали нямаше да ви го вкарат така, както тая нощ. *** лъжи още ***, блажени са вярващите....

14

Tina

преди 8 години

Дяволът се крие в подробностите, Ципрасчо...Ти продължавай да хвърляш прах в очите на ОХИ-тата.

13

Анонимен

преди 8 години

ЕВРОПАТА КАКВО ДАВА НА БЪЛГАРИЯ,ЗАЩО НЯМА НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ А САМО ЗА БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ ТОВА ЛИ ВИ Е ЕВРОПАТА И СЪЮЗА ФАШИСТКИ?

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7 само дето НЕ ОСТАВАВ ГЪРЦИЯ и познай дали има гърци в надзорния съвет

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8 верно е но се пак няма нужда да го казваш РУСНАКО знаем ви какви сте

10

Анонимен

преди 8 години

sq v garcia kato 4uqt PRIVATIZACIA tiq 2mata 6e gi obesat

9

да

преди 8 години

оо,не Робин Худ пак ще взема от богатите и ще дава на бедните..какъв ***

8

Анонимен

преди 8 години

Първо Ципрас да спре хуманитарната помощ от наш Тиквун...Вече няма да му трябва...Ние сме най-мижитурската нация на света...

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо Анонимен 3 но дотогава ИПОТЕКА на 50 милиарда държавна собственост-----------------кой знае, ипотекираното имущество може да бъде купено от другарите в Китай или Русия???щом този фонд остана в Гърция, а не в Люксембург, а и няма да се управлява от германска банка, а от надзорен съвет, значи на германците им вкараха гол в последната минута.

6

Анонимен

преди 8 години

Освен едно голямо браво за този човек, какво повече? Така се зашитават националните интереси от хора, които милеят за държавата си. Дано и при нас се появи поне един такъв като Ципрас.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3 но дотогава ИПОТЕКА на 50 милиарда държавна собственост