6

готин

преди 8 години

е тия не гледат ли къде ходят бе

5

До Дискавъри от 1

преди 8 години

Ключовата дума е "като малки".Доказан факт е, че с напредването на възрастта човек започва да дава фира и приказката за старците и децата, дето са на един акъл не е случайна. От друга страна, почти във всеки от нас има заложен защитен механизъм - страхът от височина. Най-лесно се установява от балкон на висок етаж, като без подготовка се поглежда право надолу. Много малък % са хората, които ще кажат, че не са почувствали замайване и/или страх. Но с времето, това усещане може да се проконтролира

4

!

преди 8 години

Общината е Руен , оправете си грешката , редактори!

3

Ещерю

преди 8 години

Бог да я прости , жената , но това име Кьоклюк е трудно за изговаряне , значи не е българско. Няма ли българско наименование тази местност. Нали не е станало в Турция?

2

бг

преди 8 години

Защо ни занимавате с глупости,а не пишете важни новини като тази: ; Цветан Василев: Рекетираха ме, КТБ е жертва на съзаклятие.

1

До автора

преди 8 години

FYI: Нито в Бургаско, нито където и да е в България има община Русен.Възрастта на двойката едва ли предполага активното практикуване на екстремнни алпийски спортове, по-скоро става дума за инцидент. Дали е злощастен или преднамерен, е въпрос на доказване и време.