13

Анонимен

преди 8 години

Сринал се е джурналисто, дека е драскал тази глупот.

12

Анонимен

преди 8 години

На негово място много хора щяха да леят пот на корта денонощно, докато стане тяхната работа. А нашият манекен се размотава наляво-надясно и се занимава с всякакви глупости, но не и с тенис. Без да го хване някой цербер и да му наложи драконова дисциплина, ще продължава да гони спортните коли, но все по-назад в ранглистата!

11

Венелин

преди 8 години

Както не веднъж съм писал - Григор се превръща във Валери Божинов на тениса.

10

Анонимен

преди 8 години

*** е класически пример за талантлив провинциалист който е излязъл от селото но селото от него никога неси е отивало.По-добре да ходи да си поиграе с мрежата на Теленор. За това става.Между другото рекламата е неземно *** както и участника. Нещо като игрален филм седно действащо лице което повтаря две реплики през цялото време. Пълна простотия.

9

Мартин

преди 8 години

Един единствен проблем имам. Не са добре нещатата с нагласата: "...Добрата новина за Григор е, че до края на настоящия сезон ще има да защитава по-голям брой точки единствено на предстоящия Мастърс в Монреал...", т.е добре че няма силни турнири, на които незнайно как е спечелил точки и видиш ли сега трябва да ги защитава. Това момче или трябва да изгради шампионски дух и да заиграе с хъс или да се спре изграждането на фалшиви несъществуващи образи, като "бъдещия Федерер" и т.н. Успех занапред!

8

Анонимен

преди 8 години

***, само с рутене на руска милионерка и пишманреклами тенесист се не става. Ще свършат дребните за харчене и после на бостаня у Аскюю!

7

Анонимен

преди 8 години

*** набедения тенесист е тоя

6

Анонимен

преди 8 години

Защо ни занимавате с казахстански състезатели? За сесил става въпрос.

5

razgradski pop

преди 8 години

Гришо има капацитет и потенциал да се задържи в Топ 20...Успех!!!

4

Коце Мастиката

преди 8 години

Гришо ще си остане един посредствен играч със силно ограничени възможности. Не само физически, но и психически и умствени!

3

Анонимен

преди 8 години

Беше казахстанка, вече е казахнестака.

2

НеСиТиКогатоЗавиждаш

преди 8 години

Спрете се с тая злоба бе хора! Некадърен бил, щял да фалира, щял да се срине до 30-то място. Григор си е много кадърен даже и трябва да се радвате, че сред огромната конкуренция в професионалния тенис има българин, който е толкова нагоре в ранглистата и е пример за подрастващите деца да играят тенис. Няма как всеки да постига успехите на Федерер, Джокович и Надал. Млад е, има накъде да се развива. Покажете уважение към човек, който играе на най-големите турнири и до него стои българският флаг.

1

Ха ха

преди 8 години

К'во ста'а с мрежата бе?... :::)))Май е доста прокъсана от грешните Му "отигравания"?... :::)))