43

Анонимен

преди 8 години

Абе тия руските патриоти таксистите пак имат някакви мокри сънища какъв плацтраем какви пет лева така ли ще сме независим като ми подарит на съседите

42

анадъмно

преди 8 години

орхане турция е следващата като гърция ако го няма алъша,измамите и ментетата досега да е като сирия

41

си ма

преди 8 години

хора не гледайте гърция гледай те китай как ще потъне - 40% спад на борсите за 20 дни

40

ОРХАН КЕМАЛ ПАША

преди 8 години

ОЧАКВАМ ДО 15-20 ***..НОВИ ИЗБОРИ В ЕЛЛАДА... ТОЗИ ЦИПРАС ПРЕДАДЕ ЕЛЛИНИТЕ...ПО-ЗЛЕ И ОТ САМАРАС !!САМО ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА НАШИТЕ СЪСЕДИ ГЪРЦИТЕ !!ГЪРЦИЕ НЕ БИВА ДА ОСТАВА В Е.С. И НАТО ! ЗАЩОТО ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД И БЕДНОСТ.

39

Баш Майстора

преди 8 години

Това май е първата държава в света която ще стане кредитен милиардер :))

38

до 60

преди 8 години

Напълно съм съгласна, започвай веднага да "запълваш" пространството под кортекса!

37

Анонимен

преди 8 години

54Грешка. Договорите бяха сключени от Иван Костов, точно преди правителството му да си отиде и да дойде след него царчето Симеон. В тези договори има гарантирана печалба на американците, познай колко. Трябва да се разкарат всички ВЕИ, американските тецове, соларни елетро станции и всякаква друга *** от прозиводителите. Обаче ти вярваш ли го? Затова не се радвай много на Меркел, защото на нея и пука само за германците. Ако смяташ, че нещо помага на България, в огромно заблуждение си.

36

акълмайстор

преди 8 години

Ах Алексис, ах Ципракис,последнакис напънакис и наакис!Ах Сириза комунакис,STOP с лесните евракис

35

Анонимен

преди 8 години

каквото и да решат ес започве да се срива с бясна скорост до 2-3 месеца.призовавам б.б да отива в русия и да иска прошка от путин.с него да иде и плевнята и да се извинява и реве на глас.

34

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига вече... Ми не може да плащаш пенсии по 800 евро които ти ги дават държави в които пенсиите са 200 евро. Няма как. Гърция не може вечно да паразитира върху всички. И по-богати и по-бедни от нея.

33

Анонимен

преди 8 години

EC ? DO RAKOVODITELITE NA EC ! VIE STE OTVRATITELNI VIE STE REKETIORI I PRESTAPNICI ! TOZI SAJUZ SHTE GO UNISHTOGA, VASHATA MAFIA NQMA DA Q BADE

32

Анонимен

преди 8 години

до ОдисейчоОдисейчо, изглежда много неща в енергетиката не са ти ясни. Американските тецове в руските монополи ли си внасят пчелабите? Хайде по-сериозно ако обичаш.

31

Сащ командват

преди 8 години

До Одисей 1Еврото не обедини Европа, а я разедини. А и еврото няма никакъв шанс срещу долара, защото Сащ командват какво ще стане в Европа, и какво не. Меркел е дакела на Обама в Европа.

30

Драган

преди 8 години

До ИванДостойни са щото не ти дължат на тебе пари. Ако бяха изпапали твои пари друго ще плампаш

29

Жоро

преди 8 години

ЦИПРАС Е ГОЛЯМ ЧОВЕК, ТАКИВА ХОРА, КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАРОДА СИ ДО ПОСЛЕДНО, ТРЯБВАТ И В БЪЛГАРИЯ !!!

28

Анонимен

преди 8 години

Затова беше целия вой на Евросъюза. Никакви заеми не ги интересуват, а искат да им лапнат цялата икономика, яко приватизация на простанища, енергетика, кораби и т.н. Накрая ще станат като нас, що се отнася до енергоразпределителните дружества хахаха

27

без евро

преди 8 години

Трябва да се отмени изкуствената валута евро, да се възстановят всички стари национални валути и тогава кризата с еврото ще се реши!

26

Иван

преди 8 години

Ако беше някой български политик, отдавна щеше да е продал народа си, но гърците са достойни хора и винаги ще са по-добре от нас !

25

финансист

преди 8 години

Умните уж Гърци така си го набиха , че не могат да се поберат в кожата си . След като плюха ЕС и МФВ и рисуваха г-жа Меркел като хитлерист какво очакват . Наричаха ЕС терорист и сега олеле майко кой ми го на---а . След като толкова сте умни защо просите пари , оправяйте се сами .

24

Ellin

преди 8 години

Тъпия българин не рабира какво се случва за пореден път. За пореден път той е на грешната страна. Умния българин бива ухулен, когато изрази мнението си. Яще пропаганда и хвалете немската диктатура. Та нали ви "върнаха" Добружа.. Някога.. Иде и ващо време, ама ще го проспите!