29

Анонимен

преди 8 години

ZEITGEIST ADDENDUM - САМО ЗА НЕПРОСВЕТЛЕНИ ЛЮДЕ !!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Garzia vinagi schte e v Evrosonata saschtoto taka iska naroda i EUR schte si ostane i miliardi sche im dadat Tova da ne vi e bG be s predatelskia bG narod Tova e grazki narod gord uspeschen natod

27

Бизнесмен

преди 8 години

Въй,ах.....яз горкия българин.Ся кой ке ми плати дет съм търкал и търкам дирници и тоалетни тук?Май че последния месец ша е free?Требе да съ пренасоча икономикатъ някъде другаде из Европата.

26

Кукувица

преди 8 години

Който си мисли, че Европейската Общност в сегашната си форма е жизнеспособна е или политик или ***.

25

До Янис Варуфакис

преди 8 години

Гърците такава емиграция ги е подхванала, особено младите хора, че няма да има кой да изкарва пенсийте! Те и сега не ги изкарват, а теглят назаем!!!

24

Коко

преди 8 години

Ех, много руска пропаганда бе, руснаците за друго пари може да нямат ама за пропаганда никога не са жалели средства! На гърците никой не им е виновен, сами ще се докарат до просешка тояга!

23

българин

преди 8 години

До 111:Прав си, в общи линии, но освен тяхната олигархи и банките им, обикновените гърци също добре похапнаха, около 20 г. У нас и такова нещо няма. БСП, СДС и ГЕРБ едвам, от зор заман, хвърлиха по някое кокалче на своите избиратели, колкото да ги прилъжат пак за тях да гласуват.

22

българин

преди 8 години

Ей, смешници от Dnes.bg, Интернет е ПРЕПЪЛНЕНА С МНОГО ПО-ТОЧНИ И ПОДРОБНИ ИНФОРМАЦИИ И КОМЕНТАРИ за Гърция, вкл. и от ТАЗИ СУТРИН. Ама, вие си превеждате нескопосано партенките на съветската (пардон, руската) агенция за дезинформация ТАСС и си свиркате химна на СССР. Истината е, че от гърците се иска да ЗАДЕЛЯТ от държавните финанси фонд за 50 млрд., който да попълнят чрез приватизация и от него САМО да връщат заеми. Те не щат, искат 60 млрдл помощи, които, при по-точна сметка, стават 82 млрд.

21

знайко

преди 8 години

Единствения шанс за успех на Варуфакис е паричните знаци да бъдат заменени с копчета,или нещо подобно...УСПЕХ!!!

20

111

преди 8 години

За съжаление Ципрас няма верен ход- ако не плати на кредиторите, активи за близо 50 млрд. долара трябва да отидат в техни ръце. От публикация по Тв стана ясно вчера, че от всичките 238 млрд. евро, получени от Гърция от 2010г., само 8% са влязли в гръцката икономика, а другите-в частни банки!Така ще стане и сега, но при много по-тежки условия: приватизация и нарастваща безработица. Жалко- Гърция въври уверено по нашите стъпки!

19

знайко

преди 8 години

Варуфакис ша седне на Българския *дакис

18

Асоциална Европа ...

преди 8 години

... да си живурка под хегемонията на Германия и да обеднява след всяка рецесия.

17

Ципрас трябва...

преди 8 години

... на всяка цена да им тегли една майна и да им изпрати 70.000 бежанци от Сирия, Афганистан, Ирак и Пакистан.

16

Анонимен

преди 8 години

Ципрас ако има големи топки, трябва да им каже едно голямо ОХИ и да се прибира. Оттам пътят е на Изток. Следващата седмица изхвърля всички емигранти от държавата и затваря границите.

15

Последните 5 ...

преди 8 години

... месеца научихме едно важно нещо! Ако не спазваш правата линия, кредиторите ще унищожат икономиката ти.Нещо, което бързо забравихме след края на 1986 година, когато МВФ успя да наложи интересите на кредиторите от Лондонския и Парижкия Клубове и причини Хиперинфлацията, срива на Лева и банковата система, и масовото обедняване на хората, и пречупи волята на хората за добър дивот.

14

Анонимен

преди 8 години

Условията на кредиторите наистина са много тежки, не вярвам гръцкия парламент да ги одобри. Иначе изпадат в една дългогодишна добре контролирана мизерия. На всичкото отгоре се иска от тях да заложат и активи на стойност 50 млрд евро, вкл. и острови в случай не неизпълнение на реформите, което си е направо отказ от суверенитет, според английския вестник "Гардиън".

13

Анонимен

преди 8 години

ЕС лидерите са смешни!Гърция пресл;едва своето. Няма да успее но е длъжна да опита. А тези мишки Оламд и Меркел искат да повярваме че решенията едва ли не се взимат през 5 минути. Тва да не ви е "Бърза помощ"?

12

Шантажът и ...

преди 8 години

... изнудването спрямо Гърция продължават. Гърция трябва да раздаде паспорти на 70.000 бежанци от Сирия, Афганистан, Ирак и Пакистан да ходят в Европа, където си искат.

11

изгорял на потник

преди 8 години

И какво стана в крайна сметка? Вместо облекчената спасителна програма която двамата селски тарикати Ципрас и Варуфакис ГОРДО отхвърлиха, сега ще приемат ГОРДО много по-тежка и ускорена като осъществяване на реформи програма. Стреляха в обувките си двамата горди шмекери :)))

10

знайко

преди 8 години

до Василев 13Щом си тука съм по спокоен...Ако и Агентите са с тебе значи всичко е ОК