42

Анонимен

преди 8 години

До Анониментази запетайка за разкош или за всеки случай - май и двете

41

Шорти Лайн

преди 8 години

Гърците просто бомбят последните си кредит карти,кеш никой не вади.Ако обяват фалит банките,те няма да връщат тези кредити.танго последно ...... .

40

Дядо Петър

преди 8 години

По-долу един "другар" пише, че за 100 години не можем да ги настигнем гърците.Така си е - ПО ЛЕЖАЧКА, ПО ШИКАЛКАВЕНЕ, ПО ЛЪЖЕНЕ - ДАНО НИКОГА ДОРИ И ДА НЕ ГИ НАБЛИЖИМ.Обаче икономически България беше много по-добре от Гърция преди войната.Но Гърция не само че остана оттатък, но и експортира стотици и може би хиляди от своите комунисти в България. Да помагат на нашите терористи в строежа на социализЪма у нас.А те веднага им построиха жилища в момент, когато ние чакахме десетилетия за панелка.

39

Анонимен

преди 8 години

""Бедните" гърци купуват като маслини iPhone"Така разбирам , че гърците са като маслини ! Правилното е"Бедните" гърци купуват iPhone, като маслини

38

Анонимен

преди 8 години

I SLED 100 GODINI NEMOJE GI NASTIGNEM GARCITE1 TAM NIKOI NE CHEKA NA MAMA I NA TATI ILI NA TATO2TAM NEVAJAT OREL RAK I SHTUKA3NA NARODA XICH NEMU PUKA

37

Шоп

преди 8 години

Абе, как не са се сетили да си обърнат парите в РУБЛИ ?!?!?

36

Кукувица

преди 8 години

Може да съм загубен, ама ако имах пари със сигурност нямаше да ги инвестирам в техника. Компютрите се обезценяват наполовина за около 6 месеца. Телефоните горе-долу за 6 месеца до 1 година. Можеби има донякъде смисъл в бяла техника, ама ако не си търговец- за какво са ти 3 печки и 2 перални в мазето? Който го е страх да не остане гладен трябва да си купи земя. Може да засади картофи и да преживее. Така, че или статията е глупава или мозъците на гърците са завряли от горещината.

35

Баце ви Бойко

преди 8 години

Спокойно. Айфона не става за дене. Веднъж го опитах. Благодарение на мен сте по-богати от гърците и докато те купуват айфони вие имате пари за хляб.

34

Анонимен

преди 8 години

Бойко ще им изпрати картофи и тиквилично от неговата градинаи цветя какви бяха

33

Българин

преди 8 години

Като чета статията и се сетя за хуманитарните помощи,които се споменава,че мислят да им пращат и ми става някак много смешно. Той си купува iPhone,ти му пращаш хляб и мляко. :)

32

Анонимен

преди 8 години

До userТвоята е на друго мнение.

31

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ НЕ ГИ МИСЛЕТЕ И НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ЗА ТЯХ. ЖИВЯХ 7 ГОДИНИ В ГЪРЦИЯ. ИМАМ МНОГО ПОЗНАТИ ГЪРЦИ КОИТО ИМАТ ПО 500 000 ЕВРО СПЕСТЕНИ ЕВРО. ЗА ТЕЗИ 30 И НЯКОЛКО ГОДИНИ ОТ КАКТО СА В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ПИЛИ МНОГО УЗО И НЕ СА ИГРАЛИ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СИРТАКИ СА УСПЯВА ЛИ ДА СПЕСТЯВАТ ПОЛОВИНАТА СИ ЗАПЛАТА. А ТЯ КАКТО ЗНАЕТЕ НИКАК НЕ Е БИЛА МАЛКА. А ТЕЗИ КОИТО СА БИЛИ САМО НА УЗО И НА СИРТАКИ ЩЕ ИМ СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТЕЦА. НЯМА ВЕЧЕ УЗО. НЯМА ВЕЧЕ СИРТАКИ. ЗА ПОНЕ ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ ГЪРЦИТЕ.

30

$oro$

преди 8 години

Нашата печатница не е спирала от 1917-та година, но от миналата година е на максимални обороти. Руската трябва да се върти 60 пъти по-бързо. Дано и издържат лагерите...

29

Анонимен

преди 8 години

Парите са били обезпечени със злато до средата на миналия век сега вече ..........................кой колко може да напечати

28

Анонимен

преди 8 години

До vivianКолега 27,дай да се разберем, златото е вечно! Дори в един момент да има лек спад в цената, метала никога няма да се обезцени! Не си ли чувал, че парите са обезпечени със злато?--------Спада не е "лек" защото беше $2000 , сега е $1200.Не коментирайте теми които не разбирате. Телефона ти върши работа докато златото никаква. Естествено "ценноста" на злато и диаманти е изкуствена, трябва да върви бизнеса. И никои пари не са обезпечени със злато, само така пише на банкнотата да вярваш.

27

до 24

преди 8 години

От това което "***" ***.

26

user

преди 8 години

от грък съжаление недей да чакаш, те са гнили в червата

25

redordead

преди 8 години

ей много просто народ коментирал тук - гърците купуват, защото се очаква вдигане на данъции ДДС, оттам и на техниката...ако си мислил да си направиш нов лаптоп или телефон за подарък след няколко месеца или по нова година, защо да не си го вземеш сега с 10-20% по-евтино, вместо да го взимаш след това за повече пари, след като така и така ще си взимаш съответната техника.Много ми е забавно как ***, дето карат дараци на по 20 години и не са ходили на почивка от 5, коментират кой колко е зле!

24

Анонимен

преди 8 години

Гърците не са прости повечето пари от банките са изтеглени и сега под дюшеците има милиарди евро. Като въведат обезценаната драхма и извадят еврото ще се окажат мн по-богати. Но общо взето предстои хаос там

23

Анонимен

преди 8 години

Хаха, все едно айфоните не са измислени да се обезценяват на всеки 2 години...