127

тик так

преди 8 години

Ясно. Отново се оформя кеш към Гърция. Важното е да отървеш деня. :)

126

sid

преди 8 години

*ати наглия,той бил готов на компромис.Не стига,че стехните безкрайни кредити с които живеят вече над 10 годити и които едва ли някога ще върнат ще завлекат всички към дъното,а е и нагъл дотакава степен все едно той решава бъдещето ни.Евросъюза трябва да даде хубав урок на Гърция .Трябва и постоянно присъствие и проверки на всичко на което сега правел комромис.Нагледци и измамници.

125

North American

преди 8 години

Шойбле (Корлеоне) - ще ти направя предложение което не можеш да откажеш , на което Ципрас (Остап Бендер) отговаря - ледът се пука господа съдебни заседатели

124

Анонимен

преди 8 години

Twitter - #ThisIsACoup Това е преврат

123

до 193 ss и 194ти

преди 8 години

***! Какъв комунизъм ви тресе бре? Две хищника / мегакорпорации- държави Гърция и Германия / се бият за ресурси! Кой колкото може и докъдето му стигат силите! Меркел / държавничка уж/ преди време е се е съгласила да се прехвърли частният дълг в държавен и немците да го плащат! Сега пък ще решат чиновниците да платят чинно на Гърция, а ще го плаща солидарно ЕС народа!пп. така или иначе БГ няма да получат нищо, поне Гърция да вземе ! Баба Меркел е комсомолка, а Ципрас винаги е бил капитали

122

Шоп

преди 8 години

До Анонимен 194 Това трябва да се преподава в училище всеки ден.

121

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17529 март 1990 г. - Официално обявен Мораториум върху плащанията и фалит на Държавата!По-дълбоко от това няма! Не можеш да съсипеш нещо, което вече си е изпяло песента. Радвай се, че географски и геополитически се оказахме в границите на Европа и благодарение на това все още ни има!... осиновеното болно и бедно дете на Европа!Проблема е, че и ние като гърците отказваме да се лекуваме.

120

Анонимен

преди 8 години

И наследство от българосъветската дружба

119

ЧЕСТИТО

преди 8 години

БЪЛГАРСКАТА МИЗЕРИЯ - СТАНДАРТ В ЕВРОПА

118

Анонимен

преди 8 години

До ss "лявата политика" може само да преразпределя (харчи) готови богатства, тя не може да създава нови, защото отрича печалбата.

117

ss

преди 8 години

Гърция е живото доказателство, докъде довежда лявата политика - мързел, тарикатлък и шизофрения... Докато не бъдат изтребени ***, няма оправия в света...

116

Анонимен

преди 8 години

Дори и да не се махнат гърците ,ЕС ще иска още компромиси и ще налива някоя друга година пари ,докато накрая не я разпродаде и не й бие шута.Grexit е по добрият изход в случая според мен

115

Анонимен

преди 8 години

До Реалист Капитала на банката на Брикс стига точно за година и половина "Гръцки живот"... отделно че видяха колко добри платци са гръците :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

114

ЦиПурко

преди 8 години

Готов съм да ме "таковате", "онождате", "бухате", ще правя като вятъра, ще гълтам с усмивка..... --------------------------------- Уж бяха "терористи", "фашисти" - а е готов да се надупи и то без вазелинче в Брюксел... що ли не ходи в Москва будалата с будала :)))))))))))))))))

113

Анонимен

преди 8 години

ВЪН!

112

Гунчо Гунчев

преди 8 години

Който не работи, няма да яде !!! _ К.М & Ф.Енгелелс. Ха чиститУ !

111

Анонимен

преди 8 години

ЦИПРАС КАК ТИ СЕ ОТРАЗЯВА ПОЗАТА ПАРАТЕР? ЗАЩО ИЗЛЪГА НАРОДА СИ БЕ ЦИПРАСЧО? КАКВО ОБЕЩА А КАКВИ ГИ НАДРОБИ! КОЙ ЩЕ Я СЪРБА ПОПАРАТА БЕ? ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЯМА ДА СИ ТИ А ГРЪЦКИЯТ НАРОД. ЗАЩО НЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОГЕЯ И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО ВИ КЪМ ЕВРАЗИЯ И *** ВИ В БРИКС? ЗАЩОТО НЕ ТИ СТИГА СИВОТО ВЕЩЕСТВО. СЕГА ЩЕ ГО ПОЕМЕТЕ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ КАВАЛАЧЕТО. А ЧЕСТИТО!!!!

110

Реалист

преди 8 години

Гърците дори да се махнат и от ЕС и от НАТО и от еврозоната ... *** ще ги "осинови" в БРИКС и пак ще има узаки, сувлаки и сиртаки по таверните до зори. Проблема е, че докато сте се втренчили в Гърция не забелязвате ние колко дълбоко сме затънали в ***.

109

777

преди 8 години

защо от Брюксел говори, от там е много силен, нека го каже на Синтагма

108

Анонимен

преди 8 години

Могат, правят го! Нашите политици освен да крадат народа си и да се навеждат на чуждите друго не могат.