107

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

ELLINITE SE PREDADOHA...SAGLASNI SA MILIARDITE DA BADAT PO 50 I 100 EWRO...

106

345

преди 8 години

Викаха ОХI , викаха на ходжата ПЕЗЕВЕНК , пък после се чудят какво им дойде до главата ! *** народ !

105

Анонимен

преди 8 години

Туск отмени срещата, на която трябваше да присъстват и ръководители на държави извън еврозоната, вкл. и наш Боце. Сега заседават само държавите от еврозоната.

104

до 165

преди 8 години

Отлагат, разтакават, не са сигурни , че ще постигнат желаният краен резултат! Цари объркване, страх, паника - ами ако трябва да скачат с или без парашут, щот самолета е пробит и се е запалил ?! Височината все пак е голяма, пропостта е дълбока която изкопаха за обикновеният народ!

103

Анонимен

преди 8 години

Както четем на сайта на агенция tass, министърът на енергетиката на Русия Александър Новак заявява, че Москва разглежда възможността за директни доставки на суровини в Гърция. Руската Федерация смята да подкрепи възстановяването на гръцката икономика, като разшири сътрудничеството в енергийния сектор."

102

Много ли съм тъп?

преди 8 години

Първите 2 изречения на тази статия не се ли разминават противоположно?Туск отменя срещата и насрочва заседание.Нещо не зацепвам смисъла.

101

:)))

преди 8 години

Българите нищо неказват , дума не обелват за немската хитрост, конарство, подлост, пресметливост, двоен стандарт, т.с за ламариненият "човек"!

100

Анонимен

преди 8 години

До турчина. Ако си мислиш, че те обичат тичай в Гърция да пробваш. Но после да не плачеш, че не си бил предупреден.

99

1

преди 8 години

Kosta, was kostet das?-Das kostet gar nix.Реклама на Т-оператор. Нова

98

77777777777

преди 8 години

156....Гърците ще фалират и заради Турците защото имат претенции за острови.Гурците се въоражават до гуша с германска техника оттук и високия дълг към Германия...Така че за съюз с Турция забрави

97

Анонимен

преди 8 години

То пък един генофонд...

96

Анонимен

преди 8 години

Ако има някого, когото гърците истински ненавиждат, това са турците. Алооо, събуди се.

95

МУСТАФА БАКЛАВАС

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ СА МНОГО БЛИЗКИ НА ТУРЦИТЕ...ИСКАМ ДА СТАНЕМ ОБЕДИНЕНИ...ГЪРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ САМО СЪС НАС--СЪС ТУРЦИЯ.

94

77777777777

преди 8 години

150...Ами ако всеки взема пари от ЕЦБ за да даде по високи заплати на народа си,Европа ще фалира...Криви им излезнаха сметките.Отврътена съм тях защото италианците,испанците,португалците се стараят да си върнат заема докато гърците искат да им го изтрият.Тципрас каза в Брюксел :защо след 2 та световна опростихме заема на Германия а на нас отказвате.........

93

ЕНВЕР ХОДЖА

преди 8 години

ДАНО СКОРО ТУРСКИЯ ПОЛУМЕСЕЦ СЕ ВЕЕ НАД БУНДЕСТАГА В БЕРЛИН..КАКТО 70 ГОДИНИ ПО-РАНО СЪВЕТСКИЯ КАРМАЗЪ БАИРАК СЕ ВЕЕШЕ НАД РАЙХСТАГА.ДА ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ, РОССИЯ, АЛБАНИЯ И ТУРЦИЯ !!

92

7777777777

преди 8 години

Гърците ще имат възможност да си върнат заема с газта само че те не искат да връщат и затова се оптват да минат към Газпром.Не мисля че европеиците ще ги пуснат преди да са си върнали заема...

91

Още преди...

преди 8 години

... 5 години беше ясно, че Европейските бюрократи не са в състояние да решат каквото и да било. Поне да бяха спестили катастрофата на Гърция!

90

ЕНВЕР ХОДЖА

преди 8 години

ТРЯБВА ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ДА СЕ ОБЯДИНЯТ В САЮЗ И ДА НАПАДНАТ Е.С. Е.С. Е ПЛЮНКА ВОЕННО...САМО ФРАНЦИЯ ИМА АТОМНИ БОМБИ...НО ДРУГИТЕ *** ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАЖЕНИ ОТ ГЪРЦИЯ И И ТУРЦИЯ ЗАЕДНО.

89

7777777777

преди 8 години

Има слухове че в Бяло море са намерили газ и борбата в момента е между Путин и Обама

88

До 140

преди 8 години

+1 Така се получава, когато ЕС възкръсна Съветския Съюз в целия му блясък и гланц.