15

Луд

преди 8 години

Луд ли си ве, кво като има пари в брой ? Ако обезценат парите кво правят ? Както едно време с инфлациите. Този човек държи цялата държава, това му гарантира имането а не че в момента има пари в кеш, мнго си ***. Напротив даже парадокса. Че може и да няма една стотинка в кеш, *** забулен. Но в същото време ноже да купи цяла Гърция. Мисли чети и се образовай малко и после пиши глъпости.

14

ццц

преди 8 години

Хоакин Гусман бил евреин...спри амфета 12...прочети малко по темата , ако знаеш как се чете...

13

Мен

преди 8 години

Как действа по въпроса полицията?

12

Т

преди 8 години

До читателВ страни като Индонезия, Сингапур, Малайзия има смъртно наказание, в Сауди Арабия убиват дори само за лична употреба. Въпреки това там проблема не само че не е изчезнал, но дори е по-голям. Колкото по-голям е риска, толкова по-голяма е печалбата. Пазара сам се регулира.В страни където въведоха декриминализация и лечение отчитат 3-4 пъти спад на зависимите.

11

читател

преди 8 години

Само смъртни наказания може да спре наркотрафика.това е най вредното престъпление на века./за злравето на човека/.само смърт.те са по хитри и умни от спецслужбите на държавите за борба против наркотрафика.покровителствани са от висше стоящи политци.например защо в афганистан/световен производител/наркопроизводството цъфти въпреки войските на сащ.сигкрно както пишат специалисти и хора ои цру са замесени.знаели човек.

10

тома неверни

преди 8 години

ТОЗИ ХИТЪР И УМЕН НАРКОБАРОН Е ПО ИМЕ /ЕВРЕЙСКО/.ЗАТОВА БЯГАНЯКОЛКО ППЪТИ.НЕ Е *** .

9

Митьо

преди 8 години

Какво нещо е информацията.Този, ако го видя в улицата повече от тираджия или овчар не му давам... а той бил наркобаро раиш ли

8

Тялото

преди 8 години

Войната с наркотиците е един от най-големите провали на нашето време.Забраната само разпалва печалбите и престъпността. Легализирайте всички наркотици и след няколко години никой няма да ги ползва.

7

Анонимен

преди 8 години

Това не е ли Батков?

6

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Кой каза, че с пари не се купува всичко ? :)

5

Анонимен

преди 8 години

Браво! хубав ден за демокрацията

4

спасаки-продължение

преди 8 години

да наложат ограничение да теглиш пари от банката или да затворят банките, както в гърция и ако нямаш пари в брой си бай-бай.в кеша е истината.

3

СПАСАКИ

преди 8 години

тоя е от най-богатите хора на планетата, богаъ е почти колкото бил гейтс и марк зукърбърг, но неофициално, не може да обяви парите си иначе ги има и даже съм сигурен, че повечето наркобарони, могат да извадят повече пари в брой от повечето богаташи на планетата, а да си богат означава точно това, да имаш пари в брой, не в някакви книжа, злато, имоти и други глупости, защото могат да свалят цените на златото, имотите и изобщо на всичко изкуствено, да наложат ограничение на тегленето на пари и ДУХ

2

El Cartel

преди 8 години

Аз предполагам, че Обама му е издействал "бягството", което всъщност е платена гаранция, субсидирана от National Geographic.Все пак сериите от поредицата за наркобосовете им свършват и трябва да снимат нов сезон :))))

1

Баш демокрЪт

преди 8 години

Ще избяга, как няма да избяга. Тези ги поддържа световната ционистка мафия. Ако е в затвора как ще върви бизнеса на Ротшилдови, Рокфелерови, Буш, Вартбург и т.н. и т.н.