15

Анонимен

преди 8 години

Били кобри, глупости, *** са.

14

Готино

преди 8 години

Тервеле,къде се вреш между шамарите не мога да разбера..?

13

да да

преди 8 години

Нищо, и той като брат си Продължава напреД!

12

Анонимен

преди 8 години

Ако можеха да си използват и мозъка тези Кобри? Както казваха чуждите тр еньори за бълг. футболист Гунди ( на документален филм ). Гунди може да предвиди играта с няколко мига напред ! А един Лондонски говорител каза за един мач ( българите ще играят отбранителна тактика ) Само че има един Гунди. , който хваща психологическия момент и може да вкара гол 2 мин. преди края !Това значи има един много умен играч и много добре трениран както като централен ,така й страничен нападател , който организ

11

фен на бокса

преди 8 години

Този е толкова боксьор колкото аз съм космонавт.

10

холифийлд

преди 8 години

ха,ха добре ,че не са го направили на МИКИ МАУС като брат му

9

Анонимен

преди 8 години

Кобри....кой им е дал тези имена или сами са се произвели такива? Аз бих ги нарекал пуяци, много шум и нищо. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш. Н.Хайтов.

8

Анонимен

преди 8 години

Тези ако имаха малко интелигентност и разум щяха да излязат от загубата с Кличко с достойнство. Но надутият им авторитет изграден от шепа *** нямащи и представа, че бокса не е побой в дискотеката а сериозна и професионална дейност. Големият успя да излъже една част от българите, че може да се противопостави на Кличко и получи.хубав урок. Искаше с нахалство а не с умения да победи но се видя, че не е достоен и за спаринг партньор. Малкия, за него какво да кажем, световно неизвестен брат.

7

Анонимен

преди 8 години

В държавата на слепите и едноокият е цар.

6

Анонимен

преди 8 години

Ако ринга е като нашенска чалготека тия двамата ще са супер световни шампиони. В чалготеките пълни с мамини наркоманчета тези са богове. На ринга обаче им начукват канчетата но те са българи и вървят напред. Накъде точно...и те не знаят.

5

Анонимен

преди 8 години

Тервелчо, това да не ти е Биг Брадър за да се правиш на отворен срещу Мишо Шамара като го замерваше с чехли посред нощ понеже хъркал?

4

да бе да

преди 8 години

кобри малки и големи , дрън дрън мутри и бивши биячи , повярвали си че са спортисти. Ама иначе са първи в разни чака-рака-джийници и неизменно до тях някоя фолк-***.

3

ааааа

преди 8 години

Браво още втория мач загуба хаххаха. А Кубрат на година по мач,ако ще прави скоро ще удари 40 години и довиждане от профи бокса.Бокса не е това което беше едно време

2

Анонимен

преди 8 години

Някой да е очаквал нещо друго но....вървим напред. Кой излъга тези двамата, че са големи баксьори? Сега да ходи и ги успокоява с по една мастика.

1

Discovery

преди 8 години

Брат му сигурно го съветва сега и му вика... Продължаваме напред, България над всичко, продължаваме напред, всичко е мафия... не можеш да се бориш сам срещу боксовата мафия