14

Ред арми

преди 8 години

Не сте ли позакъснели малко.... Какво можахте окрадохте

13

Югозапад

преди 8 години

Те са най-бедни,защото са най-прости.И защото са бедни са злобни.На последните избори се продадоха на ДПС срещу три кила кайма(смес) по 50 лв на глава.Дори при соца бяха последни в социалистическото съревнование.Власи,музовири и турлаци,това са хората от Северозападнала България.

12

Анонимен

преди 8 години

Няма по гадни хора от врачани.Трябва да се пусне неутронна бомба в района на Враца и Бяла Слатина.пп.Неутронната бомба унищожава само живата сила без сградите.

11

Анонимен

преди 8 години

Положението в Североизточна България почти с нищо не се отличава от това в северозападна, но за нея нищо не се говори. Няма населено място в Северозападна България, което да не е на ръба на демографската смърт или да не е намаляло като население минимум с 50%.

10

Анонимен

преди 8 години

*** обещания са отдавна безинтересни.Ще ви прочетем, когато заглавието е : "Стартира инвестиционен план" или още повече- "Резултатите от инвестиционния план са...".Да тук освен надути балони, тъпкани с лековати обещания, които се пукат един след друг, друго не сме видели.

9

Анонимен

преди 8 години

За цялата страна трябва,не само за Срверозапада.

8

Анонимен

преди 8 години

Толкова години слушахме ще,ще,ще.Резултат:Всички предприятия разграбени,ЕС даваше пари,те се отклоняваха и отиваха другаде,сега кой ще ви повярва?Поне един път от Видин за София направете,бе Томиславе,че от тировете вече и това което беше останало се разруши.

7

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се направи всичко за Северна България като цяло. Тези хора, които живеят там, също са част от държавата.

6

Анонимен

преди 8 години

дай помощ на Бай ***.. за да чуеш ,че си най големия престъпник. вече винаги когато започва да се случва нещо добро в БГ, задължително е придружено с конспирационните теории закрадени средства .. защо се увредихме ментално? ще кажете заради корумпираната съдебна система.. не е ли време тя да се промени тотално???

5

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Всеки път като чуя че има план за Северозападнала България изтръпвам.Посредния път като споменаха за План завода за гуми във Видин окончателно фалира защото ВЕИ-ГЕЙ-КОВЦИТЕ спряха да купуват ток от ТЕЦ-а на завода.Парите от тока компенсираха неефективното произодство на гуми за камиони.Та сега очаквам нещо друго да се срути...по-добре да си мълчат...

4

Анонимен

преди 8 години

Габровски рептил! За такива като теб още старите римляни са казали - грозният човек отвън е грозен и в душата! Крадлив неврастеничен пигмей!

3

Ванко

преди 8 години

Какво би ще превозват по тези 70 км. нови ж.п. линии за 400 мл.евра ? Да бяха ги раздали на хората да започнат някъкав бизнес, да изхранват семейства а не да правим поредните безумни и ненужни проекти само и само някой да усвои тези пари!

2

Анонимен

преди 8 години

Този Квазимодо колко ли ще гепи и колко ще задели за Рапончо? Точат зъбки сега, ще се блажи.

1

Shark

преди 8 години

Подготвя се поредното крадене!