60

Кирил Софийски

преди 8 години

Гръцка им работа !!!!! Уж казаха охи на референдум! Правиха се на мъже ! Сега пак подсмърчат за пари! Нали победиха какви пари пак просят от нас ?!?!?!

59

:)))

преди 8 години

До 78 ДО НИКУ ВАРУФЪКИСДоста емоционално е написаното от вас! :))) И на какво по точно се дължи безумието Ви, според вас? пп. нещо много лично приемате случващото се около Гърция!Пределно ясно е, че висотата от която мисли и действа Варуфакис е недостъпна за вас!

58

заря

преди 8 години

"....... Намираме се в опасна зона, в минно поле ....... Длъжни сме да запазим народа жив......" Само заради тези думи, и особено заради последното изречение Ципрас трябва да бъде уважаван. А и не само заради това. Аз лично го уважавам. Заради всичко. Сигурна съм че като мен мислят милиони.

57

Анонимен

преди 8 години

Казаха не пък подписват? 100млн за сиртаки само дет казаха и да се излагат!

56

наблюдател

преди 8 години

сделката вече е сключена за това настояват САЩ РУСИЯ КИТАИ тресящият се ЕС само ще я формализира на хартия честитете победата на СИРИЗА

55

...

преди 8 години

А що не напишете какъв е прословутия му план бе, умници ? Аз мога и другаде да го видя, не е проблем, ама като ще пишете статии гледайте да сте изчерпателни. Изчетох цяла статия празни приказки, а какво точно предлага така и не разбрах..

54

И

преди 8 години

И да им дадат още пари срещу обещаните реформи-ха,ха,ха , има да чакате от умрял писмо , има да протакат , да увъртат докато ни омръзнат и да кажем накрая -опрощаваме дълга ви.

53

кк

преди 8 години

гърция си направи кефа и ги *** всички големи босове,битката беше загубена тъй като никой не я подкрепи..дори по бедните държави искаха и тя да обеднее като тях,вместо с нея да се борят да са по богати като западняците..в крайна сметка още една бедна държава в европа,важното е да се запазят западните икономики..но ние на изток ще пием ,пеем и ядем,и пак ще сме по весели и щастливи от онези зомбита

52

Бай Ганьо

преди 8 години

Лошото при нас е , че искайки да се изравним с другите, се мъчим да ги принизим до нашето ниво !

51

do 73

преди 8 години

Ами защото 300 000 българи им слугуват, понеже при нас финансовата дисциплина е най-важна

50

Анонимен

преди 8 години

До НИКО ДИМИТРИАСКато си Елин защо пишеш ка кирилица бе маляка и защо четеш български сайтове. На гърците им е останала само парче земя от елините. Нямат нито чест нито достойнство, само мързел и една голяма уста да искат подаяния.Вън гръцката от Европа.!!!!

49

Лондон

преди 8 години

Я оставете международното положение ...вчера съвсем случайно видях протест от 60 човека срещу полицейското насилие ..и нито ред повече..няма нищо и никъде ..някой от нас да е бил там ..???..или на вас нищо не са ви сторили а и сте завършили ОКСФОРД политически профил..

48

sofeto

преди 8 години

Отворихали банките?За гръцките незнам, германските ще отворят както винаги в понеделник!

47

НИКО ДИМИТРИАС

преди 8 години

*** ВИНАГИ Е БИЛА ПРОВИНЦИЯ НА ГРЪЦКАТА ИМПЕРИЯ НА АЛЕКСАНДЪР И НА ВИЗАНТИЯ..НИЕ ГЪРЦИТЕ НЕ ЗНАЕМ ВАШИЯТ ЕЗИК...А ВИЕ ЗНАШЕТЕ НАШИЯ.АЗ СЪМ СЛАВЯНОГЛАСЕН ЕЛЛИН.РЕКА ДУНАВ Е ГРЪЦКА ГРАНИЧНА РЕКА С НАШИТЕ БРАТЯ ВЛАХИТЕ ОТ РОМАНИА.

46

политолог

преди 8 години

Мисля си за другарите червени *** как цяла седмица хвалиха Ципрас , колко велик комунист бил и как мислил за Гръцкия народ . И понеже Варуфакис много мислеше си би камшиците преди да го бият с камъни също като нашия Станишев . Другаря Ципрас като по *** си осигури няколко десетки милиона от заемите в негова лична сметка , защото след няколко месеца е вън от властта . Те това е светлото бъдеще обещано от комунист т.е. за него е вярно .

45

batmario

преди 8 години

Гърция винаги е била провинция на България и пак ще бъде.Ние не знаем гръцки,но половината Гърция знаят български.Защо ли?

44

Божо

преди 8 години

ципрас сигурно е гласувал на референдума с "ДА" :))) ципрас е *** и еврогей :))) ципрас ще изтегли вноските на Гърция от Банката на БРИКС и ще плати задълженията на Гърция към Европейската банка :))) *** нещо са в неясна ситуация кого да обвиняват за краха на популизма в Гърция :)))

43

bai_jordan

преди 8 години

До 68Ами купи си тогава!!!

42

sofeto

преди 8 години

Това сиризчиите, Ципуракис, Фалиракис, се оказаха по гадно менте от бъркочите на цар Киро. Маляките съвсем ослепяха!

41

Анонимен

преди 8 години

Baj Jordane, *** *** герберски, а защо ми се струва че гръцките ценни книжа са доста по-ценни от българските???