10

Анонимен

преди 8 години

Добре че няма други невинни жертви.

9

Анонимен

преди 8 години

Минах от там малко след като е станало. Колата беше смачкана до неузнаваемост и имаше 1 труп на земята. Кофти наистина, но както казахте на този широк и ненатоварен булевард да се претрепеш така си е постижение. Също така предположих още там, че е някой с БМВ и ... наистина. Какво им става на тея с БМВ-тата? Не свършиха ли комплексите за избиване?

8

Анонимен

преди 8 години

Живея до този булевард и мога да твърдя, че е много широк и ненатоварен. За да се пречукаш на него си трябва особен вид талант. На това аз му викам естествен подбор, само може да сме благодарни, че там рядко има пешеходци и не е убил някой невинен, защото такъв *** като нищо можеше да настъпи 5-цата на някой оживен булевард и да скочи на някоя спирка.

7

neo5

преди 8 години

Ястреб, а пък вие викате Аллах акбар и се самоунищожавате, щото толкова ви е религията, ***, как може на 5 годишно дете да му втълпиш, че ще отиде в Рая, и ще го опаковате с 2 кг. експлозиви?! Вашата религия не е от нашата планета, ще ни извинявате, без вас ще живеем ние Хората много по-добър живот! Който не вярва да мре сега!

6

bobo

преди 8 години

Като гледах по новините не вярвам да е карал под 150 в града ...... Колата е на Пъзел от 10000 парчета .........Станала на Лего.Ужас направо няма обяснение...... толкова ли нямат акъл тези младежи .... Не си ли дава сметка че с тази скорост в града може да стане масов убиец...Хора замислете ..... Всеки загинал е приятел на някои.... мислете с една крачка на пред ..... Лека им пръст на всички загинали от гъзария..... И дано Бог им прости

5

Прав си д...ба..

преди 8 години

До 5 ЯстребаКолкото и да мразя това, което пишиш против нас за съжаления си адски прав... :{....

4

Анонимен

преди 8 години

Айдеее пак немски ковчег,дано е бил по скъп. Колкото е по дърто Бееемвето толкова по *** е шофьорът му.Хубаво че няма невинни жертви само ***...

3

гргг

преди 8 години

С това си действие този джигит може би е спасил някой пешеходец, който би пострадал от него в бъдеще

2

Анонимен

преди 8 години

С колко е карал ?

1

Анонимен

преди 8 години

А сутринта други двама, край Варна. Което потвърждава това, което отдавна съм установил, а именно, животоспасяващите фарове спират да действат петък, събота и неделя.