408

ukrain-inform-buro

преди 8 години

Където стъпят американците настъпва свобода и равноправие !Всички зловещи изтъпления са сътворени в Европа-комунизъм,фашизъм,холокоста,рашизъм,Първа световна ,Втора световна,концлагери-мизерия,дескриминация.И винаги от тези проблеми ни отървава Велика Америка-страната на свободата !

407

Граовец

преди 8 години

По-близо до САЩ и по-далеко от Русия! От Американците може поне да се научи нещо умно. От Руснаците само алкохолизъм, подлизурство и частушки.

406

анонимен

преди 8 години

Българите не искат НАТО и американските разрушители и окупатори. Където са стъпили американци, никой не е видял нищо хубаво. Факт. Те само рушат и грабят, още като са стъпили на американска земя, индианците са първите им жертви. През цялата си история водят само войни и сеят смърт. Да си против това не те прави комунист. Комунизма е провал, но това не значи че неолибералният капитализъм не е. Той ще е още по-голям провал. Колко по-зле трябва да стане да го разберат всички?

405

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо - важното е да има повече обратни и по-малко обратни, повече емигриращи българи от колкото раждащи българи, и изобщо колкото по-малко българи в България - толкова по близо до САЩ, където гласуват педофилията да бъде защитена от закона. Поздравления *** - успяхте

404

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 526 По времето на "съветското робство",както се изразяваш,не бяхме богати,но живеехме,спокойно и с нормалнен стандарт!Всичко живо работеше,дори и ромите бачкаха,нямаше кражби,вратите си не заклювахме,а децата ни играеха на воля по цяла нощ и бяхме спокойни!Да имаше и много простотий,но имаше държава насреща със силни институции,образованието ни беше едно от най-добрите в Европа!А в момента сме пародия на държава,с унищожена армия,слаба полиция,калпаво образование,мутри на всеки ъгъл!

403

кой

преди 8 години

До АнонименПоследното изречение ще влезе в историята на българската писменост. Не че другото е по-грамотно, но по никакъв начин не можах да преведа "...не бяхте да простудите по камули комунизма който дойде." На какъв език е?

402

Анонимен

преди 8 години

Сорос и американците казват какво ще става в България, а не народа. За съжаление!

401

Анонимен

преди 8 години

Скъпи тавариши и таварашутки както се изрази навремето един наш ръководител при посрещане на една руска делегация то такава дума няма ама той горкия като учил до 4 клас от кадето да знае та.скъпи другари да ви напомням ли след съветското робство в какво състояние оставихте . България след като преди това откраднатите земите къщите на хората и ги натъпкъхте в бетонни бункери дето на сичкото догоре бяхте докарали виетнамци да ги строят че то и това не бяхте да простудите по камули комунизма който дойде

400

Пфуу

преди 8 години

Колко българи бяха съгласни с Руската окупация? Имаше ли допитване за влизането ни в СИВ и Варшавския договор. На изборите в1997 г 63% гласуваха за програмата на СДС; ЧЛЕНСТВО В НАТО И ЕС. Така че Мандалото падна. Русофило--*** в сибир.

399

Пфууу

преди 8 години

До аз--508; За да си неутрален трябва някой да ти гарантира неътралитета. КОЙ? Русия ли? Тя гарантира ли териториалната цялост и неутралитет на Украйна? За какво подписа СПОРАЗУМЕНИЕТО в Будапеща? Ако Украйна си беше запазила ядрените бомби щеше ли Русия да влезе в Крим?САЩ ни освободи от комунизма, който Русия ни натресе на сила. Русофилите в Русия.

398

ДАНИЕЛЕ

преди 8 години

ИСКАМЕ ТАНКОВЕ ВОЕННИ БАЗИ ВОЕННИ САМОЛЕТИ ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ НА ВСИЧКИ ВОЕННИ ОРЪЖИЯ НА НАТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ ИСКАМЕ ИСКАМЕ ПРОМЯНА !!!

397

POP

преди 8 години

ПРЕСТЪПНА МРЕЖА И *** СА ЗА ТАНКОВЕ СМЪРТ

396

ДАНИЕЛЕ

преди 8 години

НЕ Е ВЯРНО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВА ВОЕННА ТЕХНИКА И ТРЯБВА ДА ИМА ВОЕННИ БАЗИ ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ НА НАТО И В БЪЛГАРИЯ КАТО В ВСЯКА ДЪРЖАВА НА ЕВРОПЕИЙСКИЯ СЪЮЗ МОЛЯ ВИ СЕ СТИГА ГЛУПОСТИ СТИГА СМЕ СЕ ДУПИЛИ НЕКА ДА СМЕ АКТИВНИ КЪМ ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ В БЪЛГАРИЯ .

395

Обръщение

преди 8 години

Другарю Прецедент защо не включихте в референдума си и подобни въпроси? Нали референдума е висша форма на демокрация? Нима дали ще задължим негласуващите да отидат до урните и там да изпишат искрените си "пожеления" до вас,колегите ви политици и най-вече към роднините ви, е по важен от въпросите на нац.сигурност? Нима дали ще се редят пред секцията или направо в кръчмата тарторите ще гласуват от хтяхно име по лаптопа е по важно от проваления туристически сезон? Айде да бъдем реалисти!

394

Панталеев

преди 8 години

Напротив искаме санкции и не ми трийте поста ,АКО ги оставим Руснаците не Крим А и България ще завземат ,Но *** искат това искат да са Руснаци а не Българи

393

Анонимен

преди 8 години

"Най-силна подкрепа за санкциите декларират анкетираните привърженици на Реформаторския блок (37%)"Ясно - американските ***. Агитката на Сорос и ЦРУ естествено ще подкрепят.

392

До гого

преди 8 години

А ти господине, какво правиш тук в България, а не си във Вашингтон или Брюксел?

391

Анонимен

преди 8 години

Най голям интерес от закриването на аец козлодуй имаха точно русия защото те вече си бяха български друго си е да ти направят нова в белене руска разбиране та да им га изплащаме и да сме зависеми от тях още 50 г. , ех любов жалко че не си вечна особено българо съветдката

390

гого

преди 8 години

другари какво правите тук в България Щом за вас Русия е над всичко

389

КОЙ

преди 8 години

да живее на веки дружбата по оръжие с НАТО. Юргани и ятаци умират от яд че не ближем *** на нашият окупатор който винаги ни е ограбвал