11

vm

преди 8 години

Снимка номер 9 е уникална и заслужава да се покаже из целия свят (картечар залегнал на борда на кораба готов за стрелба) наистина уникално това даже и по време на първата светован го е нямало просто корабния бой се води извън обхвата на картечницата .

10

до 7

преди 8 години

Едно 10 процента влизат в джоба на комисионерите. То затова е и напъна да се купуват ***, от които нямаме нужда.

9

Анонимен

преди 8 години

До Лъчезар Костовмногоцелеви кораб и за чий... ни е ???------------- Да трепа опълченци, ако решат да ни навестяват.

8

адмирал

преди 8 години

отлична работа ,с картечници и водни оръдия напред към победата ,треперете врагове

7

Джо

преди 8 години

Ненчев толкова много разбира от военно дело, че като види наше оръдие да гърми по време на учение и се радва като малко дете и си мисли, че сме супер военна сила.

6

БРИЗ

преди 8 години

КАКВО ЛИ РАЗБИРА ТОЙ ОТ ТЕЗИ РАБОТИ!

5

Лъчезар Костов

преди 8 години

Някой да си спомня колко заплатихме (и дали още не изплащаме) фрегатата втора ръка на Белгия. Какви бях коментарите, когато се купуваше тя, и когато се "пенсионираше" единствената ни подводница? Какви ВМС, какви 5 лева??? Имаме ли нужда от нещо повече от супербързи катери, с които да се бори незаконния улов от турските гемии? Дали в джоба на новият ПЕРУКАН няма да влезе комисионната от "новия" (по всяка вероятност втора ръка) многоцелеви кораб и за чий... ни е ???

4

Анонимен

преди 8 години

Говори се, че Ненчев е служил в Трудови войски.Как тогава трудовака Ненчев оцени "Бриз 2015" с "отличен"?!?Сега пък щял да ни напъва да купува и кораб, та с него да идат на дъното парите ни. Щото с турци и ромънци няма да воюва (те като нас са прислужници на САЩ), явно ще е срещу Русия. А като тръгне срещу Русия, корабът ще стигне бързо дъното. Тоест, по добре да не му се дават пари на трудовака, за да ги харчи на вятъра.

3

Пълен абсурд

преди 8 години

***,цялата Армия,,ако имаше такава е отдавна претопена от СДС и Бившите "Управници",,които продължават и днес да правят Всичко против Държавата си,нямаме нищо.Един Нарко барон има повече оръжие отколкото нашата смешна,,армия

2

Анонимен

преди 8 години

В Русия съм, в Русия съм

1

SD

преди 8 години

Да , ама не !Визуално се виждаха два руски кораба , а локаторите не ги отчитаха .