14

Мартин

преди 8 години

Моля ви, днес.бг, умолявам ви спрете да превеждате термините/имената по този безумен начин. Все едно статията е адресирана към 5-годишно дете. "Мозъконет", не просто не.. На английски се получава, защото се изпуска едното "n". Преведено звучи безумно смешно и несериозно. Оставете го "brainet" и не го превеждайте или транскрибирайте.

13

Гуфи

преди 8 години

"brainet /"мозъконет"/" Мозъконет или мозъчна мрежа:)

12

Анонимен

преди 8 години

единственото нещо, което е реално е енергията, която стои зад атома и суб-атомните частици, всичко друго е една холограмна илюзия, празно пространство, което се материализира и изпълва със смисъл в "главата ти" :Д

11

Анонимен

преди 8 години

коментар 16 се отнася към коментар 14 :Д

10

Анонимен

преди 8 години

до 15, недей да правиш грешката да подценяваш :Д

9

Анонимен

преди 8 години

До 13, това на което викаш реалност е просто една физическа проекция, в която в момента имаш триизмерни преживявания, докато си във формата на човек за кратък период от време :)

8

:-))

преди 8 години

11(13) и 12(14) ще е много яко ако ви свържат мозъците на вас двамата, един за друг. Обзалагам се, че никога няма да стигнете до сокчето :-))

7

Анонимен

преди 8 години

До 12, ахах, ти си знаеш, всеки сам избира до колко да ограничава себе си, като избора е напълно неограничен :)

6

Анонимен

преди 8 години

Смешното е, че на човека не му трябва компютър за това, той е в постоянна комуникация със заобикалящата го среда и обработва енергията и информацията на мислите и чувствата на всички, но не го осъзнава, може само понякога да се случи някакъв проблясък като телепатия или да се почувства зле или добре изведнъж без да знае защо, ама го приема като случайно и продължава да поддържа съзнанието си в ограничено състояние, където осъзнава една мн малка част от цялото инфо, което мозъка обработва.

5

до 7

преди 8 години

А на какво е синоним?

4

Анонимен

преди 8 години

Че то световното правителство ви контролира и манипулира и без такива технологии :)

3

Барак Обама

преди 8 години

Хахаха, путинофилчетата ще оцапат гащите от яд като прочетат тая статия.

2

Анонимен

преди 8 години

Перфектно за военни цели.Войниците се свързват в 'мозъконет', говорят си без думи, действат като един, информацията от единия край се предава без камери и т.н. на другия, абсолютна координация и разрушаващ ефект. Това ако се използва за нехуманни цели ще е страшно.Защо ли прехвалените руснаци не разполагат с такова нещо и не са го открили досега - защото нямат умствения капацитет и предпочитат да препиват с водка.

1

Анонимен

преди 8 години

Значи Обама ще може да прави конферентна връзка с Конгреса, без да ходи там.