9

АНТИ

преди 8 години

Кръгче...квадратче...уйче!

8

до Професора

преди 8 години

Каква ниска безработица бълнуваш - нещо много си се объркал или си много грешно доверчив. Нивата за безработица, както и данните за средната работна заплата, които се обявяват официлано нямат нищо общо с истината.

7

Анонимен

преди 8 години

Много са ми смешни такива статии. Секционните избирателни комисии обикновено се състоят от безработни, които са дошли там да изкарат някой лев. Председателят на такава комисия по правило е от ГЕРБ. След приключване на изборния ден се раздават едни пари и всички гласове се преразпределят по "правилния" начин т.е. слага се кръст, черта, точка на бюлетината и тя става невалидна. Всичко е точно в протокола.

6

vesko02

преди 8 години

До ПрофесорСпоред мен ти не си българин от България,казвам го без никакъв умисъл към теб.Страната ни е милиционерски продукт като организация без идея и икономическа логика в действията ,Единственото нещо смислено е членството в ЕС,като без него не ми се мисли в какви зомбита ще се превърнем от глад и мизерия

5

Анонимен

преди 8 години

Адмирации към Професора за коментара му. Това беше най добрият коментар който четох днес.

4

Анонимен

преди 8 години

Абе във връзка със статистиките искам да ви питам следното:колко от вас НЕ са готови да станат потенциална мишена на Русия в името на САЩ?+ Не желая да ставам мишена в името на САЩ и не желая САЩ да стрелят от българска територия по Русия- Нямам нищо против САЩ да стрелят по Русия от българска територия и нямам против да загина в името на САЩ при потенциален ответен удат от страна на Русия.Вие сте..

3

АЙДЕ БОЙКОООО....

преди 8 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ...ИСКАМЕ ДА ВЗЕМЕШ ОЩЕ ПОНЕ 30-МЛРД.?.!!!!!/...Я ,глей кво прай Ципуракис....ИСКА ОЩЕ 50-МЛРД.?.----и нашите комунисти му се кефят и радват.../ВЗИМАШ И ТИ БОЙКО -----ТА ДА ТИ СЕ РАДВАТ И .....КОМУНИСТИ И АТАКИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЙ , БЪЛГАРИЯ!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Всеки друг, само не и Фандъчката. С едни кучета не може да се оправи, тръгнала хората да оправя.

1

internetlumpen

преди 8 години

Политиците днес ползват тактики за унищожаване на противника с агресия, атаки, заговори, интриги, конспирации и какво ли още не. Партийните легиони са тръгнали на битка без идеи за бъдещето, без намерения, без стратегии, без планове, без етика, без българщина, без верую, без каузи. Ще подреждат мир, в който не са живели и ще проповядват ценности, които не познават. Избирателят отново ще подарява доверие в аванс, без да се интересува и без щателно да провери какво има насреща.