250

Анонимен

преди 8 години

Помогнете на гърците !ПРАТЕТЕ ИМ ДЯНКОВ - той ще ги оправи...или те него!

249

еректорална единица

преди 8 години

Да отделям от залъка си да храня мързеливите, нахално-нагли гърци при условие,че тук парите не стигат за нищо и да живеем в още по-голяма мизерия?!? А през това време гърците с пълни гуши да продължават да харчат като за последно...Няма да стане!!!Къде бяха малагите, когато ние бяхме в криза? Някой от тях дигна ли си дебелия *** да помогне на българите???Никой, нали?Е, тогава за каква помощ говори ББ?Дайте парите на нуждаещи се българи и забравете за гърците! Те и без това ще се оправят.

248

ЙО ХО ХО

преди 8 години

ГУСИН ПРИМИЕР,ЗЕМЕТО СИ СИМЕТО ДЯНКОВ И БЕГАЙТЕ ДА УПРАЙТЕ ГЪРЦИЯ!НАС НАЛИ НИ УПРАИХТЕ!

247

Анонимен

преди 8 години

Днес в обедните новини даваха нашия Крали Марко. Охраната още малко на ръце не го носеше, така го бяха обградили. От какво се плаши толкова, че да ходи с такава охрана? Мислите ли, че живее нормално обграден от параноично действащи хора? Че може нормално да разсъждава и взима решения? Параноята и страха така са му напълнили кухавелницата, че нищо не му остава освен да чака кой, кой, кой ще ни отърве.

246

Анонимен

преди 8 години

***, нагъл, ***, крадлив, лаком, подъл, лъжлив но многоооооо страхлив. Трепери ми г...ца защото е мечта за стотици предадени и продадени. Богатството му вече достигнало 9 милиарда!!! И кво ще го прави като и едно левче не може да похарчи и категорично няма да доживее 100 години. Кой ще харчи краденото сега е на дневен ред, кой??? Кой ли първи ще го прати при Свети Петър, да се обзалагаме?

245

Ккк

преди 8 години

Бокси, кому е нужно да демагогстваш пак.... тия колко ядът и с кражбите на Бсп/Дпс нема да им стигнат

244

Анонимен

преди 8 години

хихихиивижте го бенещо по свястно в зоопарка неможахте ли да намерите ами това си избрахтепа идругите след него - егати и *** - министерски съвет

243

Анонимен

преди 8 години

След като Тиквата предоставя ,,хуманитарна помощ , на Украйна и ИДИЛ ,може и на Гърция.Колко му е ?Богати сме !

242

Анонимен

преди 8 години

Бе какво спиране на пенсии! Направо да раздава въженцата за бесене и да каже кога.

241

Анонимен

преди 8 години

Бойко дай лекарства на нашите пенсионери, че пенсията им отива за лекарства.

240

Анонимен

преди 8 години

Така им се полага на гърците. Само крадат и лъжат

239

Анонимен

преди 8 години

По *** идея Бойко кога ли ще измисли?

238

Анонимен

преди 8 години

Че гърците само да се оправят. Те са си виновни

237

Анонимен

преди 8 години

Баце, защо не отскочиш до Гърция да ги огрееш като слънце? Това ще им стигне.

236

zlatena

преди 8 години

До самонает Ало герберско *** благодарение на скапаната на политика на българоубийеците от герб много млади хора със више образование не могат да си намерят работа в чужбина и са принудени да си търсят късмета в чужбина.А за вас герберчетата е ясно ще защитават боко премиерската тиква щото са облагодетствани от това управление иначе няма ли го те няма да могът да крадат от българския народ както го правят в момента.

235

zlatena

преди 8 години

До самонает Ало герберско ***.Българоубийците от герб излъгаха ще сте увеличат пенсиите на пенсионерите и на инвалидите напротив намалиха ги излъгаха ще сте намалят тока напротив увеличиха го .Сега сме много по зле от преди.Единствените които имат облаги от управлението на боко премиерската тиква са герберастите иначе ако го няма сегашното управление те няма да могът да крадат от нас българския народ както го правят в момента.

234

до 301 от българина

преди 8 години

това че симпатизирам на гърците не означава че нашия башибозук трябва да дава от нашия залък, аз им се кефя че си занят интереса и има кой да им го пази, а тук е е пълно с предатели. Сидеров от 5 г говори за мариците 1 и 3 и за златото, за да се стигне до закона на нфсб вчера, и на златото ще му дойде времето, но моят живот минава докато предатели ми го крадат. кефя се на всеки националист посвета който мисли за хората си! кога ще си изберем и ние такъв че тогава да видя евротурската ***!

233

Анонимен

преди 8 години

Продължавам да не разбирам-кой избра този?!?

232

анонимен

преди 8 години

българите ходят на почивка в гърция така че ние отдавна ги подкрепямесега теглят евро от бълг банкомати пазаруват в българия какво повечена нас няма кой да помага

231

Анонимен

преди 8 години

Гърците се сърдеха, когато Бойко каза, че ни е писнало да се занимаваме с проблемите им, нали? Сега пък се сърдят, че им предлага помощи...