143

Ккк

преди 8 години

Като видях че ще канят Индия и Пакистан. ... и ми стана ясно че автора е правил съчинение по картинка, ама без картинка... следващата стъпла сигурно ще е да поканят украйна и двете кореи. :)))))

142

united asia

преди 8 години

Турция Иран Монголия среда Азия .... и те със сигурност ще кажат " да " . Така най богатия на петрол регион в света - Каспийския ще е в безопасност. От 150 години англосаксонските богаташи се точат за Каспийския петрол.

141

АНОНИМЕН

преди 8 години

АМАН ОТ *** КОМЕНТИРАЩИ ПО ДОЛУ. ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ РУСИЯ ДА СИ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ И КОЙТО ИСКА ДА ВЛИЗА И ДА ГРАБИ, УНИЩОЖАВА. ЩО АМЕРИКА НЕ СИ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ СВОБОДНО И ДА ЗАПОЧНЕ МАРОДЕРСТВОТО. ТЕ ИСКАТ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ДА МАРОДЕРСТВАТ КАТО СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ. НЕ ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВАЙТЕ С АГРЕСИВНАТА СИ ПОЛИТИКА ПРИКРИВАТ ХИПЕР ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА В МОМЕНТА ОТ КОЯТО МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ САМО АКО ВОДЯТ ВОЙНИ. КАКВО БИ КАЗАЛ НАШ БОЙКО АКО ОТИДА И МУ ВЗЕМА КЪЩАТА И КОЛАТА? СПОРЕД ВАС НОРМАЛНО ЛИ Е?

140

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 197"Събрали са се няколко клошара да се топлят взаимно в студените и гладни дни."Заскимтя кученцето и се сви на топло в краката на Господарите.

139

Анонимен

преди 8 години

като имаш джепане да взривиш земята и ти предлагат да станеш *** като либиякое ще избереш- ами руснаците избраха и това пълни гащите на краварчетатае не всички са като българите с наведени глави и хванали се за палците

138

До 189

преди 8 години

До хахаТи сигурно си завършил криво-ляво с рушвети, агънца и дамаджани вино Дупнишкия Университет "Патриарх Евтимий".

137

Анонимен

преди 8 години

"В материала на автора Анди Дейвис се отбелязва, че ШОС възнамерява да покани за пълноправни членове Индия и Пакистан, които да заемат място редом до Русия, Китай, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан и Киргизстан." Леле добре че не сме в тази компания, макар че *** би стояло доста добре до гореизброените. Предпочитам право на работа и свободно движение във Германия Франция и Испания вместо във държави завършващи на "стан".

136

Анонимен

преди 8 години

Голямо православно братство - индуисти будисти и християни? Само дето православните са малцинство в тоя блок.

135

Анонимен

преди 8 години

Боже боже какво ли ще излезе от държави с толкова разнородни култури и религия? Бял жълт и черен - това да не Вилидж Пипъл?

134

Анонимен

преди 8 години

лол хамериканците откриха, че земята не е плоска, а дали ще открият откъде изгрява слънцетооо

133

кк

преди 8 години

Има един постулат при капитализма : "Ако нямаш конкуренция, създай си я сам!"Или това са само приказки за пред електората?Това само трябва да радва големия задокеански лъв...А те беснеят!!! Абе, май не са истински капиталисти тези приятели...

132

Анонимен

преди 8 години

от сега нататък ще е така силно квичене и подли номера но този път нама да им се размине накраварите - няма кой да им вярва след като преди 25 години с мазни усмивки обещаха че нито един натовски войник няма да прекрачи даже границата на бившето гдр след обединението а после видяхме какво стана

131

Анонимен

преди 8 години

абе то си е за страх и то за голям страхпоради простата причина че краварите немогат да си позволят номера като в ирак и либиятова е истината а реалното производство на тези държави сигурно е по-голямо от това на сащ и есвъпрос на еквилибристика по американски-и такава военна вашина като русия дето може да те заличи от земята си е направо за памперси и ще става все по-страшно защото те нямат какво да губятако загубят ги чака съдбата на ирак и либия а те предпочитат друга съдба

130

ЕВАЛА И ЧАО!

преди 8 години

НА ТОЗИ ОПУЛЕНИЯ БЯЛ КИТАЕЦ ТОЧНО ТАМ МУ Е МЯСТОТО, ПО КЪМ ИНДИЯ!!! ДА НИ ОСТАВИ НАС, ЕВРОПЕЙЦИТЕ НА МИРА!!!

129

Анонимен

преди 8 години

Ами в източна ееропа кой ги доведе такива като гошо маститата та той дори беше съветски гражданин па ли сащ окупира авганистан през 70.г сигурно те са виновни и за берлинската стена

128

До 199

преди 8 години

Отдавна сме "докопали" най-ценните руски ресурси. На първо място купихме най-добрите им учени. На второ - по-читавите руснаци работят при нас или в Израел. Русия е наша суровинна база, добивът на природните им богатства е по наши технологии и от наши компании. Грижим се и за откраднатите от руския народ пари - в наши банки са.

127

рд 170

преди 8 години

До До 170Смешно казвате!Над сто войни разпалени по света за 240 години?Кое е смешно ?Дали на онзи иракчанин на когото цялото семейство му беше избито от умна бомба?След което му казват че са го СПАСИЛИ от Садам!Същия който ТЕ сложиха да управлява Ирак така като в десетки държави по света!На него и на милиони хора страдащи от войните разпалени от САЩ не им е СМЕШНО!

126

Анонимен

преди 8 години

Ами да спрът да празнуват победата над германия че то вече 70.години само това правят ами да почнат работят. Нефт и газ имат какво им трябва още а можеби нещо различно от жалка багерист за президент

125

До 202

преди 8 години

С политиката, която водят нашите управници и 3Е ще ти се видят много

124

до 201

преди 8 години

Е ти какво предлагаш, да дойдат американците и да им вземат неизползваните ресурси ли? Все едно аз да дойда да ти взема колата, щото си ц-нцар и не си я карал 1 седмица?