6

Анонимен

преди 8 години

Правете си сами екскурзиите.Много по-сигурно е.Излиза и доста по-евтино ,а имате свободата да си ги организирате както на вас ви харесва,вместо да се съобразявате със шаблони.

5

Анонимен

преди 8 години

Вместо да разчитате на фирми-измамници, директорката на училището да вземе да резервира всички нощувки и автобуси на децата. Поемете лична отговорност пред тези деца и си организирайте сами пътуването.

4

8

преди 8 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА УЧИТЕЛИТЕ НА КАКВО ОСНОВАНИЕ СА СЪБРАЛИ ПАРИ ОТ ДЕЦАТА?!

3

Анонимен

преди 8 години

И за какво е този огромен щат по министерства и комисии, като ние трябва да си проверяваме и опазваме всичко ?! Всички сте разни връзкари, цоцате от нашите пари , а работа за пет пари не вършите.

2

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Това не е вярно.Предния случай на мизерстващи деца във Франция цената си беше нормална, а фирмите се опитват да направят 100% печалба.Едно легло в хубав хотел струва 20-30 евро на вечер и то без отстъпки за туроператори и групи.Не могат да ни правят на маймуни, аз всяка година пътувам доста.

1

Анонимен

преди 8 години

НЕ Е ВЯРНО!!!ИМА ОФЕРТИ СЪВСЕМ РЕАЛНИ!!!МОЖЕ БИ ПРОБЛЕМА Е ДА СЕ ПЛАТИ НЕЩО НА ТУР ОПЕРАТОРА А КАТО ОТИДЕШ НА МЯСТО ДА ПЛАТИШ ХОТЕЛА!!! :DИЗВОДА Е ИМА ИЗГОДНИ ОФЕРТИ НО ИМА И ЛЪЖЛИВИ ФИРМИ КОЙТО ТИ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ И НЕ ТИ ДАВАТ ТОВА КОЕТО СИ ПОРЪЧАЛ!!!!!!