10

Анонимен

преди 8 години

Каква сауна бе, последният път като се прибирах по нова година ми измръзнаха опинците.

9

сиайна

преди 8 години

ехааааа.това с телепорта за перничани е чудесно.ха сега измислете перничани как да се телепортирате,и ако някой ви направи и площад суперррр.

8

Анонимен

преди 8 години

Какви климатици Бе ,имаме само 4 експреса с климатици ако направят парна баня във влака -хем комфортно хем ще печелят

7

Анонимен

преди 8 години

Айде сега...... На плажа седат на жегата, а у влака не могат... :D ;) Климатици под чадърите ще пожелае ли някой... ? Стига с тия глезотии...

6

Анонимен

преди 8 години

Тези са бездънен кладенец. Там от много години се сипват държавни пари, които потъват незнайно къде. Корупция и шуробаджанащина. Само те са достатъчни да се фалира държавата.Опитаха се преди няколко месеца нещо да променят там, но настана такъв вой, че оставиха всичко както си беше.

5

Анонимен

преди 8 години

Всичко е с цел фалита на БДЖ с цел приватизация за 1 лв от частна компания близка до БиБИ и Цветелина Бориславова и да не забравяме че следващият програмен период на ЕС е отпускане на пари за модернизация на ЖП линиите в ЕС. Магистралите свършват тази година и какво ще крадат нашите управляващи ако не пари от следващия еврофонд и то съвсем "законно ". Така че замислете се струва ли си да гласувате още за продажници или трябва да се вдигнем и да насметем всички продажници за тези 25 години грабеж

4

Анонимен

преди 8 години

А спомняте ли си как никото василев разпалено обясняваше, че тези влакове ще се изплатят само от икономия на нафта?

3

сиайна

преди 8 години

ми да попътуват и релация София -Перник.Пак перничени са принудени да пътувот внечовешки условия.Вмомента се пътува в тазе релация над два часа в пиковите часове.Автобусите не пускат климатик,хора ужас е.Веки ден удължават лъжата за срока на ремонта при факултета.И питаме каква е тази гавра с хиляди пътувощи от Перник?

2

Анонимен

преди 8 години

SIGORNO REMONTAITE SA PO FIKTIVNI

1

Анонимен

преди 8 години

Тази сауна е без пари, трябва да я включат в цената.