185

Поп Грую

преди 8 години

Защо трябва да давам на *** ченге личната си карта? Аз съм си я платил, тя е МОЯ собственост! Ченгето защо не си даде колата да я "разкърша" с бурканите в махалата, а?

184

Анонимен

преди 8 години

Пияно прасе !

183

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе ми дреме защо излиза сега клипа. Станала ли е мърсотията - да, мърсували ли са заптиетата - да. Не ме интересува, че някой си иска вместо 800 лв., да му вдигнат заплатата на 1000, за да му е по-удобно да спи нощно време в патрулката. Ако не му изнася - да се изнася. Чисто технически, слава богу, че сега се раздухва случая. Ако още същата вечер бяха подали жалба щяха да ги СМАЧКАТ - да си напаснат версиите маймуните, да ги изтормозят, да ги притиснат и със заплахи да се отрекат от

182

Анонимен

преди 8 години

Значи, когато Волен Сидеров е малтретиран от полицаи е виновен, но когато полицаите натупат някой дрогиран пиян *** са виновни. В простата и *** полицейска шапка сработва следния рефлекс - ,,А, това е Волен Сидеров - черната овца за началниците и любимия Бойко! Ако го поодрусаме малко ще ни похвалят и наградят. Няма право, няма закон, няма и молекула мисъл, че Сидеров е народен представител и се ползва със съответните права и имунитет като такъв. Вместо да му козируват и съдействат - гаф!

181

аа

преди 8 години

тази тогава беше пияна и ревеше като магарица ,сега като трезвена ,не е с по-добро поведение ,заслужавала си е боя ,особено ако се е занимавала с разпространение на забранени вещества

180

Ангел

преди 8 години

Такива граждански прояви видеоклипа със полицейското насилие ме карат да бъда оптимист за нашата държава.

179

Анонимен

преди 8 години

Ама тази овца не трябваше да се показва, сега ще и запомнят физиономията и ще искат личната карта навсякъде, ха-ха, тя пък ще отговаря на инат 'няма да ти я дам , пък , и ще тропне с краче'', хаха.

178

vesko02

преди 8 години

И едните и другите се направили на "кой е по по най",после като загрубее играта нещата стават сложни

177

Анонимен

преди 8 години

Да си бяха дали личните карти. До какви грубости води отказа за представяне на лична карта пред униформен полицай. Защо са отказали да си дадат личните карти? Ако си ги бяха дали нямаше да има такова насилие над тях. Сега всички са пострадали и полицаите са унижени и младежите са унижени... Тц тц тц лични карти.

176

гхйгфгхфхг

преди 8 години

До дЗащото *** в германия полицая няма да те дърпа за ръката и няма да ми седи с ръцете на кръста като някой бабаит ами ще поздрави културно, вежливо, ще се представи и ще поиска документа. Ще е спретнат, няма да те гледа така все едно си някой клошар и ще предразполага уважение и респект.

175

qqd

преди 8 години

До 212 "ОБОБЩАВАМ ФОРУМИТЕ- БЪЛГАРИНА МРАЗИ ПОЛИЦИЯТА..." - Българинът мрази полицията, защото не си върши работата, а се възползват от служебното си положение и се правят на много велики, ама като напуснат и стават по-ниски от тревата... Предпочитам да я закрият тази ненужна институция, да разрешат по-свободно използването на огнестрелно оръжие и да се защитавам сам... И да, филхармонията ще свърши повече работа!

174

д

преди 8 години

Защо не пробват , например в Германия да кажат на полицаи , няма да ти дам документ за самоличност.

173

Koko

преди 8 години

До американецо и от селуОт кога говоренето на диалект различен от шопския е толкова дразнещо за вас?А да забравих, че си измислихте думата провинция( всичко което не е софето) за да обиждате цяла България с нея. Хахаха

172

круше-ябълче

преди 8 години

До Анонимен 221Хм, доста опростенчески поставяш въпроса, а от начина по който го правиш, вероятно няма да разбереш какво ще ти кажа. Този случай с англичанина няма нищо общо с обсъждания тук, а и има 2-3-4 текста в НК (административно??? не си в час), по които може да се подведе. Разбира се, освен ако полицаите не са омазали нещо я при задържането, я от мързел или, о бозе, няма подадена жалба.

171

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 212Репресия, не инквизиция. И по - кротко с обобщенията. Българинът не мрази полицията, всеки втори-трети има приятел, познат, роднина полицай. За щастие напоследък все по - често българите проявяват нетърпимост към полицейщината. А ако цената на съдействието е приемане на такава прояви като в клипа, май по-добре наистина филхармонията да се викне.

170

Бънди

преди 8 години

Абе ако на някой от вас така му арестуват дъщерята жената или любовницата, дали пак така ще обясня а че полицаите нищо не са направили. Иначе интересно защо този клип излиза сега.

169

prosti ste....

преди 8 години

kak se arestuva .stoi serjat edi koi si ,lichna karta ,niamsh arest moje i nasila no samo pri okazvane na saprotiva,no ot roda pradlio pradla ritnik netriabva vajnoto e podhoda koito go niamat i mantalitet na padar .parvata rabota na policai v chujbina e da se hvane za pishtava i vadi beleznika ako niamash dokumenti ,no ne rita i neobijda a pita i arestuva ako biagash strelia .

168

Анонимен

преди 8 години

Всичко се вижда и чува на кадрите от видеото.Защитавайте си колегите полицаи както намерите за добре.Само помнете, че не сме в 19 век и камери дебнат от всякъде, и Вие, Г-да полицаи може да не използвате техническите си средства по предназначение, но останалите граждани няма да спрат да Ви снимат и пускат снимки и клипове с вашите изцепки!Снимай полицай !

167

Анонимен

преди 8 години

До ГорублянеВ Америка ритане с крака в главата и тялото в много случаи се приема като нападение със смъртоносно оръжие. Съпротива при арест - добре, ако са виновни да метат улиците. Страшното в случая е, че ударите не се нанасят, за да се преодолее съпротива на нарушител и приведе в състояние годно за задържане. Те удрят момчето ЗА НАКАЗАНИЕ, момичето също, за да го НАКАЖАТ, ДАДАТ УРОК, ДА МУ ОТМЪСТЯТ за един вид нагло отношение, а това вече е гнусно и престъпно (по служба).

166

преди 8 години

Щом ти е поискал личната карта , а ти си отказала с ''няма да ти я дам'' на колене ли да ти падне, кифло? Малко са те били вкъщи. Сега яж бой навън, като нямаш възпитание.