9

Панчев

преди 8 години

Манолов беше най-добре подготвен от всички кандидати. Особено в сравнение с парашутиста Радев, който определено не е подходящ кадър за поста. Освен това е ще изпълнява нареждания отвън.

8

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

ТЪПОУМНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СВЪРШАТ. ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ НАПЪВАТ ТИЯ ХОРА ДА ВЪВЕДАТ ЕВРОТО. КОИ СМЕ НИЕ. ЕДНА ГОЛЯМА АНГЛИЯ НЕ ВЪВЕЖДА ЕВРОТО А НИЕ СЕ БУТАМЕ НА КОНЯ В ЯСПУХА. ЕЙ ГОЛЕМИ ***. ТЕ НА ЕС ТОЧНО ТАКИВА *** ГЛУПАВИ ИМ ТРЯБВАТ ЗА ДА ГИ ПРЕВЪРНАТ В ПУСТИННИ ПЛЪХОВЕ. БРАВО МНОГО УМНИЦИ В БЪЛГАРИЯ. И ДО КЪДЕ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ СЕ ВИЖДА ОТ ТЕХНИТЕ УМНИ ГЛАВИЦИ.

7

ТЪПУНГЕР

преди 8 години

Защо ли поляците се дърпат да въведат евро то ?? Може би щото си нямат валутен борд . Бисере,Бисере какъв си ми....

6

БГ

преди 8 години

До 4Смени ли се курсът ерво-лев във вреда на лева отпишете България. Разликата в стандарта на живот между България и западните дръжава ще скочи още повече и тогава никой няма да остане тук. Все още има някои отрасли с квалифицирани хора, които кютат тук, но това ще се обезсмисли при едно понижаване на доходите им чрез врътки с валутните курсове. Веднага ще си съберат партакешите и ще се ометат. Поне от 15 семейства съм го чувал това.

5

Анонимен

преди 8 години

И от кога Латвия е във валутен борд? Този е кръгъл ***. Както и деформаторите де.

4

излишен е

преди 8 години

Валутния борд е вреден.Лева е силно надценен от 7 години стои 1,95 за 1 евро което е далеч от реалното.Надценения лев спира производството.Валутния борд си свърши работата отще първата година и от 6 години е излишен.Надзор може да има и по други начини без да се надценява лева.

3

Анонимен

преди 8 години

Този направо да го отпишат. Не ни трябва еврозоната - пример Гърция.

2

Odnoklassniki

преди 8 години

На този няма ли кой да му изгърми една бухалка в мазната , нагла мутра ?

1

Анонимен

преди 8 години

Значи ако банките издържат стрес тестовете, готово, решено, влизаме в Еврозоната. На този господинчо от снимката със заплата по 50 000 лв. месечно, ясно ли му е изобщо, че обикновените хора хич не ги интересува дали банките ни щели да минат някакъв тест, а дали този стрес тест няма да ги стресира относно новите цени в евро на всички стоки и услуги.