19

Анонимен

преди 8 години

Ами нали целта е да си вържат бюджета. Ето най-лесния начин.

18

Анонимен

преди 8 години

ot 2001 do 2014 pensiite sa narastnali 4 pati? a kolko sa narastnali cenite? 20% sa namaleli pensionerite - genocida na politicite sreshtu nashite roditeli v deystvie!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Като цял опродължителността на живота се е увеличила, но как живее един германец и как живее един българин..може ли да се сравни? Няма лошо да се работи повече, когато си спокоен, живееш добре и си удовлетворен..но когато това е цел, да не получаваш пенсия незнам как за го нарека.

16

Анонимен

преди 8 години

Ами, няма да взимаш и заплата, а ще чукаш камъни кариера, червен ***! Държавата не ви е длъжна да ви храни!

15

404068

преди 8 години

До Анонимен prawilno fa6iatite taka biha re6ili problema

14

Шаран -БГ

преди 8 години

Намалете им още пенсиите , увеличете възрастта за пенсиониране за следващите 14 години ще се стопят с 40 % !

13

Иван

преди 8 години

Виждате ли че се прави всичко възможно / не само тук нашите само изпълняват /, ако има възможност да се работи до 80, но после да не се излиза в пенсия, а направо....И всичко това го наричат под звучното име - пенсионна рИформа....

12

Анонимен

преди 8 години

Това е целта на пенсионната реформа в ЕС: по-късно пенсиониране, по-малък шанс да доживееш до пенсия, по-малко пенсионери, по- малко пари за пенсии.

11

Анонимен

преди 8 години

Пенсиите трябва да се намалят наполовина.

10

Анонимен

преди 8 години

дам ..... целта е да се стопят , няма пенсионер няма проблем... зиг хайл

9

проф. Мърморски

преди 8 години

За здраветооо на бг Нация и Бойко Борисов изплащайте 16 000 000 000

8

бубс

преди 8 години

Като бях малък и гледах на село старите монети от царско време и се чудех защо по ръба им пишеше "БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ".Вече мисля че знам - то освен Бог, друг никой не иска да пази тази държава :(Амин

7

до Матриала на Боко

преди 8 години

Ако ще и един пенсионер да няма вашите заплати ще са си все мизерни, защото управниците са ви такива! Нарочно ви държат в мизерия да сте послушни, да слушкате и да си пасете тревицата, докато те си пълнят швейцарските банкови сметки! И на другите избори пак за Боко, нали си знаете!

6

Анонимен

преди 8 години

,,Броят на пенсионерите се е стопил с близо 20% за 14 г.,,,с любезното съдействие на бг политиците и специално /без/участие на бг народа

5

Депутат

преди 8 години

Ето 400 хиляди души са измрели. Със спестеното да се вдигнат депутатските заплати поне с едни 50%. Освен това 240 души не смогваме да се назначат още 500 депутата.

4

пенсионер

преди 8 години

На другаря червен *** ще му кажа само малко инфо . - През 1945 г комунистите национализираха пенсионния фонд и го окрадоха . - При вашия любимец Тодор Живков пенсиите бяха по 20-30 лв. по селата . За цялата бедност и разруха вина има само и единствено БКП-БСП .

3

Анонимен

преди 8 години

До Василев БОСТАН и червеноГербера от Банкя да върнат парите на КТБ .

2

До Василев бойковист

преди 8 години

Ей Василев, знаем че си пудел на Бойко Тиквата и ти плаща за опорни точки, но това не е тема за теб! Един ден ще остарееш и ще ти се иска пенсия , но няма да можеш да се пенсионираш , тогава ще си спомниш как си тролил за Боко и ще спомниш неговите "реформи"!

1

Овчаря

преди 8 години

На Борисов ако Стадото му даде още два мандата и ще ни отвъди като нация, ще останат само любимите му Роми!