50

Анонимен

преди 8 години

До до Одисей 1По информация SSU в резултат на престрелка в Мукачево загинал един мирен жител, още четирима са били ранени. Освен това са пострадали шестима служители от правоприлагащите органи, един от които е в тежко състояние. "Снимки от гранатомети и картечници са били унищожени три милицейские машина", добавя в услугата. Според прокуратурата региона Transcarpathian, също са пострадали петима души, с надпис "Десен сектор".

49

Анонимен

преди 8 години

До ЧебурашкаСловакия, членуваща в Европейския съюз, се засили охраната на границата с Украйна. Причината за засилване на охраната в Ужгороде битка в град Мукачево в района на карпатите между бойци на "Десния сектор" и полицията.

48

Aeon

преди 8 години

Европейската комисия трябва твърдо да заяви пред гръцките управляващи, че това е последната възможност за преговори и споразумение.

47

Анонимен

преди 8 години

Наглеците никога нямат чувство за мярка и срам. .. Ципрас и компания са отвратителен феномен в международен план!

46

Aeon

преди 8 години

Китайското икономическо "чудо" се срива. Гърция вече не е интересна новина.

45

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Това мило момче се води по акъла на Кремълското джудже, и ето до къде я докара.

44

Berlin

преди 8 години

Ама как така хем гордо защитава националните интереси, хем губи влияние?! Хахахахах... слабата мурзиля пропаганда се пропука здраво. :)))

43

Aeon

преди 8 години

Отхвърлите ли мерките, след най-много 2 седмици ви чака кървав Майдан от огладнелия народ! *** крадливи *** политически!

42

РАД

преди 8 години

До 54Много ми е интересно прясната банка на БРИКС с капитал 100 млрд.долара (още не внесен) с колко ще кредитира фалирала Гърция, която има 320 млрд.Евро дългове :) И при какви условия де, щото нали гърците не приемат какви да е условия от кредитори :)Примерно нещо такова: 50 млрд. при лихва 0.2 % и опция за опрощаване на 30 % след 10 г . срещу обещания за борба с корупцията и несъбирането на данъци :):):)

41

...

преди 8 години

Епа да се махнат от еврозоната де! Що не се махат!!!!!!!?????? *** не щат ей! И то защото ако върнат драхмата то в най скоро време с 100 000 000 драхми и до *** нема да те пуснат да идеш!

40

Анонимен

преди 8 години

ващам се на бас с всички всезнайковци тук, че скоро въпроса с гръцкия дълг ще бъде разрешен. Проблемите са много по-дълбоки, отколкото вие си мислите. Ако Гърция излезе от ЕС, директно отива в сферата на влияние на Русия. Мислите ли, че САЩ ще позволи това? Меркел в близките дни ще бъде добре инструктирана да не прави глупости. Запомнете едно важно нещо - в съвременната студена война, всичко е между САЩ и Русия. Другите държави, включително Германия са абсолютен пълне и украса на картинката.

39

RAD

преди 8 години

До 48ОК. Противопоставиха се условията на кредиторите. Не искат да се реформират, не искат да са "роби" на кредиторите. Искат си привилегиите, високите заплати. Искат опрощаване. Да де, ама и другите държави от ЕС имат народи, които са ги избрали и които не са навити да опрощават. И к'во правим?

38

до руските тролчета

преди 8 години

Вижте ся, дайте ми 100 000 евро на заем и после ми ги отпишете!! Веднага обличан тениска с лика на Ципрас!! :))))))

37

ОХИ, ОХИ

преди 8 години

До Анонимен 48Само ти си мислиш така. На всички беше ясно (а особено в Европа), че гърците гласуват "за" или "против" еврото, и възприеха референдума по този начин, незвисимо от (съзнателно) объркания въпрос.Не става дума за демагогията на Ципрас, Варуфакис, Цириза - за целия свят гърците гласуваха против Еврозоната (която наричат "кредиторите")

36

охизация

преди 8 години

Дърпаме шалтера, спира България за една седмица износа на ток за Гърция и ги връщаме в първи клас. Гърците стават готови на всичко, а ЕС спестява куп пари и цялата тази агония.

35

Анонимен

преди 8 години

47Иван Костов ли имаш предвид хахаха

34

Анонимен

преди 8 години

до 45Пак чели и недоразбрали. Референдумът не беше за ЕС и Еврозоната - 80 % от грърците искат да са там. Референдумът беше затва, гърците да се противопоставят като народ срещу условията на кредиторите. Колко пъти ви се обясни това, но дъвкате едно и също като папагали без грам собствена мисъл.

33

Анонимен

преди 8 години

Меркел скоро ще яде дървото и то от собствените си избиратели.

32

62 % ОХИ

преди 8 години

62 % на рефенедум гласуваха против правилата на Еврозоната, и танцуваха за победата над еврото.ясно е, че НЕ искат еврото, така че не виждам проблема, да излизат от еврозоната.

31

RAD

преди 8 години

До 27Ти колко от дълга на Гърция си склонен да поемеш ?Обзалагам се, че си от онези съседи в блока, които са против да им се вдигне месечната такса "Вход" с 1 лев, но иначе охотно се разпореждаш с подстригването на дълга...