7

Таксиджия

преди 8 години

Юбер са опит на американците да направят таксиметров монопол в целия свят. Чиста борба за пазари, от 15 години работя като такси, плащам на такси компанията си около 30% от оборота си. Юбер взима подобен процент от шофьорите си, като избягва плащането на данъци и такси. В Б-я вече има няколко такси приложения от няколко години са. Най-добрите са Таксистарс, работят в над 20 града, от 1 Юли безкасово плащания с карти и всичко е законно и прозрачно.

6

Анонимен

преди 8 години

Идеята на Uber е не да возят хората, а да свързват клиентите с шофьорите. Пример: Имам кола и искам да изкарам някой лев преди морето като шофьор за Uber. Използвам моята кола. Няма смисъл да плащам всички разходи за регистрация, ако искам само няколко дни да бъда шофьор.

5

Панталеев

преди 8 години

До УзуновЗначи без пари става

4

Анонимен

преди 8 години

Щото не могат да си ги платят навсякъде. Особено в Европа.

3

Гецата

преди 8 години

Просто не плащат такси и лицензи за превоз на пътници. Затова имат възможност да возят малко по-евтино.Лично за предимствата на Юбер са това че си плащаш с карта, съответно няма отговори от тива "Нямам да ти върна". Освен това знаеш точно колко км са изминати, защото маршрута го имаш на телефона.Не ги разбирам Юбер обаче - могат да си платят таксите и лицензите и да разбият всички таксита. Защо се скръндзят - не знам.

2

Флексо

преди 8 години

Не са особено по-евтини, но са по-добри. Просто и обективно. Чиста кола, учтив човек, вместо кафяв темерут смърдящ на цигари. Това първо, второ - не даваш пари на ръка, съответно не се натъкваш на момента: "Еми, неа дребни, деведесе не моа да върна". Трето - тотално отсъствие на помпи и прочие пособия. Четвърто, даваш оценка на шофьора от Убер; ако тя стане прекалено ниска, не му разрешават да вози.Бакшишите могат само да подсмърчат от безсилие пред всички тези предимства.

1

Анонимен

преди 8 години

Някой ще обясни ли с думи прости с какво е различна услугата на Юбер от такситата на улицата и защо са по евтини?