20

Анонимен

преди 8 години

32. Май ти си простия човек ( без злато )Не знаеш ли ,че ако хартийките ти - пари , нямат златно покритие ( нямат цена ).Та за това печатат и печатат $ . и нямат друг изход , освен обезценяване и изкуствено приложени методи за обедняване на другите държави !Военни конфликти на съседни държави , колкото повече в света , толкова $ се държи . Трябва да се изгради нещо противоположно на това чудо и вече се изгражда !

19

НФБ

преди 8 години

До АнонименТова е пътя.. Трябва да се обръща гръб на сащ и неговата печатница та зелена тоалетна хартия. .Сащ са по зле от Гърция. .реално никога няма да върнат дълга си..Няма и програма в тази насока..Бойкот на американските стоки. .ценни книжа и акции..Никакви инвестиции в сащ..

18

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

17

взгляд

преди 8 години

това беше началото на новият световен ред парите на тази банка са обезпечени с хиляди тонове злато диаманти и всички ценни метали даите на *** валидол

16

Анонимен

преди 8 години

Нас БРИКС не ни интересува. Ние сме по гей парадите, по приемите в американското посолство /присъстват от всички партии, с подобаващ поклон пред ам. посланичка/. пренебрегнахме 3 март, 9 май,Това е.

15

Анонимен

преди 8 години

Ние май пак чакаме нещо на готово да ни се сервира. Е, този път трябва два си го заслужим. Но ние много се ос...хме с приказките на Росенчо и Бойко. Писахме се на голямата работаи сега се чудим на кой господ да се молим. Има поговорка: "Преди да изкопаеш нов кладенец, недей зарива стария". А ние даже не можем да копаем.

14

До 22

преди 8 години

Ей, няма да престанете да злобеете, *** тролчета! Сега ще чуеш, че разплащанията в БРИКС ще са в национални валути! Стига си дрънкал стари клишета! А като гледам колко народ се изсипа в Уфа, май "изолирани" останаха само краварията (северна хамерика) и западащата еуропка. Хихихихихихихихи.....Целия останал СВЯТ е в Уфа-Русия.

13

Анонимен

преди 8 години

Луксозния старчески дом Европа,скоро няма да бъде толкова луксозен,не конкурентен е и скоро няма да има нищо ,с което да излезе пред света(освен с дългове)

12

умник

преди 8 години

Малко остана и каубой ше яде само мамули

11

Анонимен

преди 8 години

До Блядкоприели са го за да не ги боли много такива каъе теб да не ви жули

10

Блядко

преди 8 години

Новата банка на БРИКС е приела слабия долар!Защо не пишете за това бе другари?

9

От 08-ми до 10-тиУфА

преди 8 години

Преди срещата с Дилма Путин се видя и разговаря с половин дузина лидери на БРИКС и ШОС и вчерашния ден завърши с Гала-вечеря. Утре предстои приемането на Индия и Пакистан в ШОС.

8

До 15

преди 8 години

Току що Лавро каза, че членовете на БРИКС даже и не са повдигали въпроса за Крим, а само са отбелязали, че трябва точно и пълно да се спазват Минските договоренности! Та така, мамин сине! А колкото до долара, страните първо минават в разплащания в национални валути (както е сега Русия и Китай) и после постепенно ще стане изритването на тези зелени, необезпечени тоалетни хартийки. Краварите напълниха целия свят с това "добро", така че за 1 ден нищо не става!

7

До 12

преди 8 години

Ами на три четвърти от населението на земята му пука. А вие си стойте в еуропейската кочинка, в която сега повече могат да се видят представители от всички други раси и народи, отколкото бели. Една част просят естественно, но другата изкупуват всичко. И скоро нещата ще се обърнат точно наопъки! Че ние сме по-зле и от "третия свят"! Това за третия свят ни го разправяха преди години, когато се гордеехме, че имаме промишленост, производство, селски стопанство. А сега сме прошляци, "четвърти свят"!

6

Анонимен

преди 8 години

Оставете Гърция първо да източи кръвта на МВФ и еврокредиторите и чак след това им отпуснете заем.

5

SS

преди 8 години

До Анонимен 12Ако членките на БРИКС са страни от третия свят то тогава ние българите сме извън класацията, направо извънземни.

4

Берлин

преди 8 години

Страхотни новини! Сега Ципрас може да получи свежи рубли от новата банка! Само не ми е ясно, защо още се върти около Европа и е подал нова молба за заем, след като единодушно казаха "ОХИ" в неделя?!

3

Анонимен

преди 8 години

Гърция веднага ще се възползва от поканата,ама в банката няма толкова пари.

2

Божо

преди 8 години

Гърция ще се включи във финансирането на Банката на БРИКС !!! ципрас е обещал да направи инвестиции в Банката за 350 милиарда драхми :)))))

1

дуп

преди 8 години

я Гърция да взема веднага 500 млрд евро/долара заем и като първи клиент може да и ги опростят