19

Един

преди 8 години

Жив светец! Господ здраве да му дава и дано повече "хора" се поучат от добротата му! АМИН!!!

18

Байо

преди 8 години

Ако бай ви Добри разбере че някакви прехвалени, първенюшки *** са сложили 300 хил ? за филм за него вместо да ги дарят както той порави... било за бедни,било за църква...Сигурно ако не бе толкова свят човек щеше да ви плюе в сурата нещастна

17

4

преди 8 години

Нямам думи да изразя отвращението си от човешката наглост и безочие - ама не само български, а и немски и американски! А този "авторски екип" - какво е направил, освен да "усвои" 300 000 евро...Не Ви е срам...безбожници! Да бяхте дали тези пари за болни деца! Като искат да правят филм за дядо Добри - да бяха взели пример от неговата безкористност и човечност и да го направят филм за него без пари, а не да хленчат по общините и да искат още!

16

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНапълно Споделям ! Техническите разходи не са толкова големи ! Но в едно сте още по- прав,както не е позволено ИКОНИ да рисуват Всякакви хора, така и за този човек филмТрябва да направи Свят човек...или МНОГО УМЕН,като ВИМ ВЕНДЕРС....който правиФилм за един фотограф. ,,Солта на Земята ".

15

Мнение

преди 8 години

Този филм би имал смисъл САМО ако приходите до стотинка отидат за възстановяване на храмове!

14

ники

преди 8 години

Той този дядо Добри може да е добър човек, ама да дарява парите си на църквата... що за глупост???? Ония дебели праслаци да карат мерцедеси на негов гръб... просто идиотщината е ПЪЛНА!!!!!

13

sw.

преди 8 години

Запознах се с този скромен човечец на кръстова гора,преди 24г. И тогава си беше такъв мъдър истински богоязлив и излъчващ доброта!!! Много си говорихме,той се беше отказал от светският живот почти напълно,как нашата църква награди с медали ***,тъпънари-б.борисов и симеон лъжеца,а не награди този човечец тих,направил толко за църквата ,колкото тези двамата немогат да си представят!!!,,,Вижте що за църква имаме и тя да застава зад престъпници и масони!!!казах!

12

75

преди 8 години

До 12. То ги мина вече, на 101 г е/р. 20.08.1914г/. Жив и здрав да е.Явно Господ го държи да върши Божиите дела на Земята.

11

Анонимен

преди 8 години

НАПРАВЕТЕ ГО БЕЗ ПАРИ ЗА ТОЗИ СВЯТ ЧОВЕК , КАКТО ТОЙ КАКВОТО ИСКАРА ГО ДАРЯВА НА ЦЪРКВАТА , А НЕ ДА ИСПОЛЗАТЕ ИМЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК ЗА ПАРИ , ПИТАЙТЕ НЕГО ДА ЛИ ОДОБРАВОА ТОВА НЕЩО , НА ДАЛИ

10

Анонимен

преди 8 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ , ДА НАД МИНЕ 100 ГОД ЖИВОТ

9

акуд

преди 8 години

това е една невероятна идея. АЗ искам да попитам а КАКВО СТАНА с филма за В. Левски???? някакви индивиди опитаха да наложат общественно мнение , че филма не е хубав???? и изпълниха отново мисията на турция и русия и страха им , че Българите ще се нядъхат. АЗ не съм гледал и докато не съм го гледал няма как да зная , хубав или лош е филма за В.Левсли. много Българи подпомогнаха филма с един sms, ТЕ имат право да го гледат.

8

Анонимен

преди 8 години

Подигравка - 300 хиляди евро за документален (!!!) филм за един безсребърник и аскет. Кощунство и извращение. Сигурно холивудски звезди ще участват, че е толкова скъп!

7

Атлас

преди 8 години

Бай Добри Софийски е като нов велик светец -Св.Иван Рилски.......громи със лекота гнусния материализъм залял със пумията си масовото ни съзнание.

6

Kenshin

преди 8 години

Дядо Добри не би одобрил нито филма, нито фейсбук страницата си. Той ни учи да се борим със суетата.

5

SILENCE

преди 8 години

Прав сте,1! Последно го видях през миналата година,пак на мястото,където го срещам от поне 15 години. Добре,че го има! Дано не посрамят човека с този филм ... Нито немците,нито /особено/ американците имат това отношение към религията. А за някакъв усет към православието изобщо не може да се говори. Дано нашите представители в екипа не са нЕкои мастити "дейци"!!!

4

Валентин

преди 8 години

Ей тия нашите скакалци като стане въпрос за усвояване на пари...за 300хил какви спец ефекти ще правите

3

_

преди 8 години

300 000 евро за документален филм?!Усвоявай!

2

Анонимен

преди 8 години

ами дайте тези 300000евро на човека . кой ще ви гледа филма

1

п

преди 8 години

В името на светец, едни други усвояват здраво средства.