24

Асеновец

преди 8 години

Не двойно, тройно, четворно и петорно има да плаща данъкоплатеца благодарение на ратификацията на дълга, която приехте ПРЕДААТЕЛИ

23

пик

преди 8 години

Издържаме некадърници с нашите данъци . Откраднал милиарди и държавата е безпомощна да го върне в България да го съди. И този дебелак Пеевски каква власт и пари има този човек че всички му се подчиняват и ги е страх да го пипнат. Трябва да отговаря заедно с Искров Василев и другите навързани за кражбата на века. Ако беше в друга Европейска държава до сега да са в затвора. Мошенници Канибали Изедници без грам срам и морал .

22

ао

преди 8 години

Това вече не е риск а ФАКТ

21

вики

преди 8 години

Какво приказва тоя народа щял да плати още един път. Пенсиите се вдигнаха с шест лева за една година това е гавра с хората . няма такава държава в мирно време да постъпва по този начин с народа си. Всички са за затвора отам горе от най-големия до най-малкия. За какво работим и плащаме данъци да издържаме некадърници и некомпетентни хора. Нямам думи да изкажа възмущението си от този цинизъм да не кажа по тежка дума. По върховете ни управляват МАФИОТИ кръвопиици.

20

Георги

преди 8 години

че защо да го плаща данъкоплатеца.не е ли по-правилно Василев да бъде върнат в България и осъден. ясно е, че КТБ е пирамида, но затова няма да плаща обикновенният човек.

19

БЪЛГАРИН

преди 8 години

А има ли риск да влезем с танковете в парламента?

18

Data com

преди 8 години

Kiro,Biznes- ne znam dali sam ti govoril za taja firma. No kakto ida e. Zanimava se sas stroitelna tehnika, prevoz na izvangabaritni tovari i specializirana rabotna raka. Prashtam ti fail s precentacia na nalichna tehnika i uslugite, koito predlagat. Az sam im sadrujnik,makar da me njama nikade. Mojesh da pomognesh kato ni sreshtash ot vreme na vreme s njakoi hora,pak ostanaloto nie ste si go varshim. Za primet, Milko ot pons- na tjah im trjabva tehnika za prechistvatelnite stancii, toi igrae

17

Щирлиц

преди 8 години

Тях червеното знаме роди ги...

16

Gabriel

преди 8 години

Най - подтискащите градове в света :(1.Детройт2.Сингапур3.Рейкявик4.Москва5.Венеция6.Мемфис7.Банкок8.Кампала9.Лас Вегас

15

SILENCE

преди 8 години

ХА-ХА-ХА!МОЖЕ И ТРОЙНО ДА СЕ ОПИТАТ ДА ПОЛУЧАТ АВТОРИТЕ И НА "БАНКАТА", И НА ФАЛИТА!

14

Ред арми

преди 8 години

Нормално е да има риск от това. Докато се накрадете вече 25 години народът плаща за алчността и некадърността ви

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3В НОРМАЛНА държава, още в началото на акцията по фалита на банката Пеевски и Цацаров щяха да бъдат вкарани в затвора и никой нямаше да ги остави да довършат престъплението! няма разумен човек, който да мисли друго.И сценарият и театърът бяха напълно прозрачни и некадърно скалъпени.Последното ясно говори за интелектуалното ниво на авторите и изпълнитевите!

12

Анонимен

преди 8 години

Извържените от банката и държажи "ОРГАНИ" ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, у нас ги класифицират като нарушения и пропуски!Държавата/разбирай службите, които я командват/, ВСЯЧЕСКИ укрива престъпленията за милиарди.А обикновеният човекго глобяват 1000 лв, че е беден и бърка по кофите.Боже, къде живеем??????

11

Анонимен

преди 8 години

Що пък само двойно.

10

препатил

преди 8 години

Данъкоплатеца ще плати фалита на КТБ тройно, а политиците ще отчетат двойно

9

асан

преди 8 години

трябва рет законос и справедливос тогава ше се опраят нештата.. яне янеф премйер за да има закон гласувай с булетина номер 00 на изборте за да опрайм копуването и пордажбата на гласуването без пари е престъпленйе

8

Анонимен

преди 8 години

Веждито какво и да е, може да е алкохолик но е спечелил парите си. Но какво да кажем за останалите.

7

Анонимен

преди 8 години

Парите ги нямя, а камъни има ли?

6

Анонимен

преди 8 години

Това ще се превърне в обичайна практика - няма кво да се крадне останаха банки и енергетика.

5

Berlin

преди 8 години

Анисия, кой те сложи за "журналист", след като дори не си чувала, че подлогът се членува с пълен член?! :-О